Άλλα αθλήματα

Φέτελ: «Ώριμοι αρκετά για να το ξεπεράσουμε»

Σίγουρος ότι θα ξεπεραστεί το όλο θέμα της σύγκρουσης μεταξύ του ίδιου και του Λεκλέρκ εμφανίστηκε ο Σεμπάστιαν Φέτελ, στις πρώτες δηλώσεις του μετά το φιάσκο στο Grand Prix της Στυρίας.

Η παταγώδης αποτυχία της Ferrari το περασμένο σαββατοκύριακο που οδήγησε στην απόσυρση κακήν κακώς και των δύο πιλότων της προκάλεσε αντιδράσεις, τόσο εντός της ομάδας όσο και εκτός από τους φιλάθλους της ανά τον κόσμο.

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ γνωρίζει τι έπεται μετά από μια τέτοια εμφάνιση, πόσω μάλλον όταν αποσύρονται και οι δύο οδηγοί της Scuderia, ωστόσο, δεν άφησε πράγματα να αιωρούνται με αποτέλεσμα να εμφανισθεί και να μην κάνει σαν να μην συμβαίνει τίποτα.

Αντιθέτως, με τα λεγόμενα του εξέφρασε την πικρία του για το γεγονός, ξεκαθαρίζοντας, όμως, πως δεν συμβαίνει κάτι και πως προσπαθούν να τα αφήσουν πίσω τους και οι δύο πιλότοι.

«Είναι όλα καλά. Είμαστε και οι δύο ώριμοι αρκετά. Προχωράμε. Προφανώς ήταν ένα άσχημο σαββατοκύριακο για εμάς. Ήταν δύσκολο εξαρχής, τώρα που αποσύρθηκαν και τα δύο μονοθέσια είναι φυσικά ακόμη πιο πικρό», δήλωσε ο πιλότος της Ferrari.

πηγή: Sport-FM

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button