Άλλα αθλήματαΜαχητικά αθλήματα

Με κλεισμένους 4 αγώνες ο Ανδρέας Μιχαηλίδης στο UFC μέσα σε έναν χρόνο!(vid)

Ο χρόνος μετρά αντίστροφα προκειμένου να απολαύσουμε τον Ανδρέα Μιχαηλίδη στο ντεμπούτο του στο UFC απέναντι στον Λιθουανό Modestas Bukauskas, όμως τα νέα που μας έρχονται από το 'Yas Island' του Abu Dhabi είναι εξαιρετικά.

Μιλώντας σε ραδιοφωνική εκπομπή του ‘ΣΠΟΡ FM 94,6’ ο ‘Spartan’ Μιχαηλίδης και ο προπονητής του Δημήτρης ‘Μόχου’ Παπακωνσταντίνου έκαναν την αποκάλυψη του συμβολαίου του κορυφαίου Έλληνα MMAer με το UFC.

Αυτό περιλαμβάνει συνολικά 4 αναμετρήσεις μέσα σε έναν χρόνο!

Η αρχή γίνεται αυτή την Τετάρτη με το πρώτο ματς στην light heavyweight κατηγορία. Αυτή είναι μια έκτακτη εμφάνιση του Έλληνα μαχητή σε αυτά τα κιλά μιας και κλήθηκε να αντικαταστήσει αθλητή που βρέθηκε με covid-19.

Ακριβώς επειδή δέχτηκε αυτό το ματς με αυτές τις συνθήκες και με μια ενημέρωση της τελευταίας στιγμής, το UFC θα τον βάλει να παίξει άλλες 3 φορές μέσα στο οκτάγωνο μέσα σε μία χρονιά.

Αυτό πρακτικά σημαίνει πως από τον Ιούλιο του 2020 μέχρι και τον Ιούλιο του 2021 θα απολαύσουμε Μιχαηλίδη τέσσερις φορές στο UFC !

Kαι αξίζει να σημειώσουμε πως τα επόμενα τρία ματς θα γίνουν κανονικά στην κατηγορία που διαπρέπει και δεν είναι άλλη από τα middleweights (μεσαία κιλά).

πηγή: ufight.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button