Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Τόσα δίνει για Όμπλακ η Τσέλσι!

Η Τσέλσι ψάχνει για τερματοφύλακα, στη θέση του Κέπα Αριθαμπαλάγα και ο Φρανκ Λάμπαρντ θέλει να πάρει στο Λονδίνο τον Γιαν Ομπλακ της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ και συγκεκριμένα την εφημερίδα «Mirror», ο Σλοβένος διεθνής τερματοφύλακας αποτελεί διακαή πόθο του Αγγλου κόουτς, ο οποίος είναι διατεθειμένος να δαπανήσει για την απόκτηση του 90 εκατ. ευρώ, που είναι και η ρήτρα αποδέσμευσης του από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Ο 27χρονος πορτιέρο έφτασε στους “ροχιμπλάνκος”  από την Μπενφίκα τον Ιούλιο του 2014 με 16 εκατ. ευρώ. Ο Ομπλακ δεσμεύεται ως το 2023 με τους Μαδριλένους. Σύμφωνα με τα σχετικά ρεπορτάζ για τον Σλοβένο γκολκίπερ ενδιαφέρον δείχνει και η Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία ήδη έχει προσεγγίσει τον ατζέντη του.

Εκτός από τις πολλές διακρίσεις του σε ατομικό επίπεδο, ο Όμπλακ έχει κατακτήσει στη διάρκεια της θητείας του στους «ροχιμπλάνκος» ένα Σούπερ Καπ Ισπανίας (2014), ένα Europa League (2017-18) και ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης (2018), ενώ ήταν μέλος της ομάδας της Ατλέτικο που έφτασε ως τον τελικό του Champions League τη σεζόν 2015-16.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button