ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ξεκίνησε η προετοιμασία για το ματς με τον Αστέρα!

Δείτε τα νέα της προπόνησης του ΠΑΣ Λαμία.

Ξεκίνησε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, ο ΠΑΣ Λαμία.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΑΜΠΡΟΣ ΑΡΝΑΟΥΤΟΓΛΟΥ

Η ομάδα της Φθιώτιδας θα αγωνιστεί εκτός έδρας στην τελευταία αγωνιστική των play out και θέλει να κλείσει όσο τον δυνατόν καλύτερα γίνεται τη χρονιά αυτή.

Ο Πετράκης και οι παίκτες του βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο προπονητικό κέντρο της Νέας Άμπλιανης, όπου και ξεκίνησαν την προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου.

Ας ξεκινήσουμε με τις απουσίες και να αναφέρουμε πως δεν βρέθηκαν σήμερα στο προπονητικό κέντρο οι Λουκάς Βύντρα, Ντάνι Μπεχαράνο και Ελίνι Δημούτσος. Ο τελευταίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει είναι τραυματίας και δεν θα αγωνιστεί ούτε στον αγώνα της Τρίπολης.

Τώρα, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ιμπραχίμα Νιάσε, ο οποίος φαίνεται να μην υπολογίζεται από τον Πετράκη, ενώ θεραπεία έκαναν ο Λεονάρντο Βιγιάλμπα και ο Ανέστης Βλαχομήτρος.

Το αξιοσημείωτο της προπόνησης ήταν πως είδαμε και δύο νεαρούς ποδοσφαιριστές να λαμβάνουν μέρος σε αυτή. Ο Νίκος Κουδουνάς και ο Νίκος Τσώκος, βρέθηκαν στις προπονητικές εγκαστάσεις της ομάδας και συμμετείχαν σε όλο το πρόγραμμα της προπόνησης.

Τέλος, να υπογραμμίσουμε πως η προετοιμασία ξεκίνησε με τον μεγαλομέτοχο της «κυανόλευκης» ΠΑΕ, Πανουργιά Παπαϊωάννου, να δίνει το παρών!

Διαβάστε επίσης

Back to top button