Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Η Νιούκαστλ «χτύπησε» την πόρτα για Ζοσέ Σα!

Μια εξαιρετική σεζόν για τον Ολυμπιακό φτάνει προς το τέλος της. Το πρωτάθλημα κατακτήθηκε. Αλλά απομένουν δύο μεγάλοι στόχοι.

Η κατάκτηση του κυπέλλου και η πρόκριση στα προημιτελικά του Europa League. Οι «ερυθρόλευκοι» μέσα από αυτή την πορεία τους, σε όλες τις διοργανώσεις προσέλκυσαν πολλές ομάδες, για διάφορα αστέρια τους.

Ανάμεσα σε αυτά είναι και ο Ζοσέ Σα. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας εδώ και δύο χρόνια, πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις. Είναι ίσως ο πλέον σταθερός παίκτης του Ολυμπιακού. Που έχει δώσει πολλά παιχνίδια.

Η συμβολή του και φέτος, στην πορεία των Πειραιωτών είναι μεγάλη. Ακόμα και σε παιχνίδια με μικρή πίεση, μπορεί να βρει κανείς τουλάχιστον μια σωτήρια επέμβαση του. Οι μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο εκτοξεύθηκαν, σε τέτοιο βαθμό, που μπορεί να «χτυπήσει» την πόρτα σε κάποιο μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Όνειρό του είναι να παίξει στην Πρέμιερ Λιγκ. Κάτι που ισχύει για τους περισσότερους παίκτες. Επίσης έχει και τον ατζέντη, για να το κάνει αυτό.

Ο Ζόρζε Μέντες κάνει παιχνίδι στην αγγλική αγορά. Παράλληλα και ο Ολυμπιακός είναι μέσα στην συγκεκριμένη αγορά. Ο ιδιοκτήτης του, Βαγγέλης Μαρινάκης, έχει πολλές συνεργασίες, ενώ ενισχύθηκε και μετά την αγορά της Νότιγχαμ.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα, το όνομα του Ζοσέ Σα να έχει συζητηθεί με αρκετές αγγλικές ομάδες. Πληροφορίες αναφέρουν, ωστόσο, πως η Νιουκαστλ, χτύπησε το τελευταίο διάστημα την πόρτα του Ολυμπιακού. Μετά την αλλαγή ιδιοκτησίας, ετοιμάζεται να ρίξει χρήμα για την ενίσχυση του ρόστερ. Σε μια από τις θέσεις που κοιτάει παίκτες είναι και αυτή του τερματοφύλακα. Με βάση τα όσα αναφέρουν στην Αγγλία, ο Ολυμπιακός μπορεί να δεχθεί να μπει σε επαφές, με οποιανδήποτε ομάδα, αν του γίνει πρόταση στα 10 εκατ. ευρώ.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button