Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ολυμπιακός: Τσεκάρει Γιόζβιακ, Πλασέτα και Μπίαλεκ

Οι Καμίλ Γιόζβιακ, Πρζέμισλαβ Πλασέτα και Μπαρτόζ Μπίαλεκ βρίσκονται στα “ραντάρ” του Ολυμπιακού.

Στην πολωνική αγορά έχει στρέψει το βλέμμα του ο Ολυμπιακός για τη μεταγραφική του ενίσχυση.

Τρεις περιπτώσεις που έχει ξεχωρίσει το τμήμα σκάουτινγκ των “ερυθρολεύκων” σύμφωνα με τη “Live Sport” είναι οι διεθνείς, με την Ανδρών της Πολωνίας Καμίλ Γιόζβιακ, με την Ελπίδων Πρζέμισλαβ Πλασέτα και με τη Νέων Μπαρτόζ Μπίαλεκ.

Ο Γιόζβιακ είναι 22 ετών, αγωνίζεται ως εξτρέμ και ανήκει στη Λεχ Ποζνάν, όπου μετράει φέτος 37 συμμετοχές με 9 γκολ και 7 ασίστ. Τον παίκτη φέρονται να παρακολουθούν επίσης οι Σαουθάμπτον, Μπλάκμπερν, Άντερλεχτ, Βέρντερ, Άουγκσμπουργκ, Φράιμπουργκ και Αρμίνια Μπίλεφελντ.

Ο 22χρονος Πλασέτα που συνυπήρξε με τον Γιόζβιακ στην Ελπίδων της Πολωνίας, παίζει κι αυτός εξτρέμ, ανήκει στη Σλασκ Βρότσλαβ, ενώ έχει συμβόλαιο ως το 2022. Αγωνίστηκε φέτος σε 34 παιχνίδια, μετρώντας 5 γκολ και 8 ασίστ, ενώ η ομάδα του τον κοστολογεί στα 2 εκατ. ευρώ.

Ο Μπίαλεκ είναι 18 ετών, αγωνίζεται στη Ζάγκλεμπιε και στην πατρίδα του θεωρείται ο “νέος Λεβαντόφσκι”. Ο ύψους 1,91 μ. επιθετικός έπαιξε φέτος σε 31 αγώνες, με 13 γκολ και 3 ασίστ, ενώ εμφανίζονται να τον θέλουν και οι Λεβερκούζεν, Σάλκε, Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button