Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

“Μέσα” Ελ Καντουρί και Μαουρίτσιο

Τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΠΑΟΚ, Ελ Καντουρί και Μαουρίτσιο θα συμπεριληφθούν στην αποστολή του ΠΑΟΚ για τον αυριανό (11/9) αγώνα με τον Απόλλων Σμύρνης στη Ριζούπολή. Αναλυτικά όσα αναφέρει το δελτίο τύπου της ασπρόμαυρης ΠΑΕ:

“Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Δικεφάλου για την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, με προπόνηση στην Νέα Μεσημβρία το πρωί της Κυριακής (10.09), πριν η ομάδα αναχωρήσει για Αθήνα.

Η ομάδα έκανε προθέρμανση και στην συνέχεια δούλεψε πάνω στην τακτική με τον προπονητή, ενώ έμφαση δόθηκε και στις στημένες φάσεις. Το φινάλε περιελάμβανε δίτερμα σε μικρό χώρο. Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ράζβαν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης.

Σε αυτή θα συμμετάσχουν για πρώτη φορά οι Ελ Καντουρί και Μαουρίτσιο . Αναλυτικά οι 19 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν στην Αθήνα είναι οι εξής: Ρέι , Πασχαλάκης , Λέοβατς , Δεληγιαννίδης , Μάτος , Βαρέλα , Κρέσπο , Μαλεζάς , Μαουρίτσιο , Κάνιας , Κάτσε , Πέλκας , Μπίσεσβαρ , Κάμπος , Λημνιός , Ελ Καντουρί , Μακ , Πρίγιοβιτς , Κουλούρης .

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button