Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Άρης: Θέλει να φτιάξει το δίδυμο Μπαράλες-Μπερτόλιο όπως ο ΠΑΣ Λαμία!

Το «αχτύπητο» δίδυμο Μπαράλες-Μπερτόλιο, το οποίο θαυμάσαμε στον ΠΑΣ Λαμία, σκέφτεται να φτιάξει ο Άρης.

Το «αχτύπητο» δίδυμο Μπαράλες-Μπερτόλιο, το οποίο θαυμάσαμε στον ΠΑΣ Λαμία, σκέφτεται να φτιάξει ο Άρης.

Υπό προϋποθέσεις ο Αργεντινός θα απασχολήσει τους κιτρινόμαυρους για την ενίσχυση που ψάχνουν στην επίθεση.

Οι δυσκολίες που παρουσιάζουν οι περιπτώσεις του Γκερέρο και του Σωτηρίου φέρνουν στο κάδρο για τον Αρη έναν γνώριμο μπόμπερ του ελληνικού πρωταθλήματος.

Ο λόγος για τον Τζερόνιμο Μπαράλες του Αστέρα Τρίπολης που θεωρείται από τους ανθρώπους του Αρη η ιδανικότερη περίπτωση για να γεμίσει την επίθεση της ομάδας. Γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα, δεν θέλει χρόνο προσαρμογής κάτι που ισχύει για παίκτες που προέρχονται απο το εξωτερικό και φυσικά είναι ο φορ περιοχής που λείπει απο το ρόστερ.

Υπάρχουν όμως αρκετά ζητήματα μέχρι η σκέψη να γίνει πράξη. Καταρχάς το γεγονός ότι ο 33χρονος επιθετικός δεσμεύεται με συμβόλαιο ως το 2022 και είναι δύσκολο ο Αρης να μπει στη διαδικασία να αποζημιώσει την ομάδα απο την Αρκαδία.

Ο μοναδικός τρόπος για να υλοποιηθεί αυτή η μετακίνηση είναι να μπορέσει ο Μπαράλες να εξασφαλίσει την ελευθερία του και στη συνέχεια να έρθει στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο ίδιος στο περιβάλλον του βλέπει πολύ θετικά αυτη την προοπτική να κάνει το βήμα παραπάνω και θα φανεί τις επόμενες μέρες αν υπάρχει δυνατότητα.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button