Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Ο Αμραμπάτ θα κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ με τη δύναμη και την ταχύτητά του»

Ο Μάνο Μενέζες, προπονητής του Νορντίν Αμραμπάτ στην Αλ Νασρ, στάζει μέλι μιλώντας για τον 34χρονο Μαροκινό μεσοεπιθετικό που έρχεται στην ΑΕΚ κάνοντας λόγο για έναν εξαιρετικό επαγγελματία με πλούσια προσόντα

Ο Μάνο Μενέζες, προπονητής του Νορντίν Αμραμπάτ στην Αλ Νασρ, στάζει μέλι μιλώντας για τον 34χρονο Μαροκινό μεσοεπιθετικό που έρχεται στην ΑΕΚ κάνοντας λόγο για έναν εξαιρετικό επαγγελματία με πλούσια προσόντα

Με θερμά λόγια τον Αμραμπάτ μίλησε ο προπονητής της Αλ Νασρ, Μάνο Μενέζες. Ο Βραζιλιάνος προπονητής είχε τον Μαροκινό μεσοεπιθετικό κοντά του και είναι ο καταλληλότερος να τον σκιαγραφήσει. Κι αυτό έκανε μιλώντας στο gazzetta.gr.

«Ο Αμραμπάτ παίζει κυρίως ως εξτρέμ, συνήθως στη δεξιά πλευρά. Είναι ένας παίκτης που διαθέτει πολύ δύναμη και ταχύτητα. Του αρέσει να τροφοδοτεί τους επιθετικούς μέσα στην περιοχή και είναι πολύ ομαδικός παίκτης. Επίσης είναι πειθαρχημένος στο τακτικό κομμάτι», αναφέρει αρχικά στο Gazzetta ο Μενέζες περιγράφοντας τον Αμραμπάτ.

«Εξαιρετικός επαγγελματίας που θα κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ»

Ο Μενέζες εκφράζει με σιγουριά την άποψη ότι ο Αμραμπάτ θα κάνει τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα με την ΑΕΚ και στέκεται στην πολύ καλή φυσική κατάσταση στην οποία διατηρείται, το οποίο αποτελεί ένα από τα ατού του.

«Είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Θα κάνει τη διαφορά στην ΑΕΚ. Διατηρείται πάντα σε πολύ καλή φυσική κατάσταση γιατί δουλεύει σε αυτό το κομμάτι. Βέβαια δεν ήταν πλέον μαζί μας κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας καθώς το συμβόλαιό του είχε λήξει», υπογραμμίζει ο Μενέζες.

«Μιλήσαμε την Πέμπτη, ήθελε να επιστρέψει Ευρώπη για την Εθνική του Μαρόκο»

Ο 59χρονος Βραζιλιάνος προπονητής είχε την ευκαιρία να τα πει με τον Αμραμπάτ για τελευταία φορά πριν από δύο ημέρες όταν ο 34χρονος Μαροκινός άσος βρέθηκε στη Σαουδική Αραβία για να παραλάβει το βραβείο του από την Αλ Νασρ στο «αντίο» του από την ομάδα.

Στη συζήτηση που είχαν, ο Μενέζες τόνισε στο Gazzetta πως ο Αμραμπάτ του μετέφερε ότι βασικός λόγος για την απόφασή του να επιστρέψει στην Ευρώπη ήταν ο στόχος του να γυρίσει στην Εθνική ομάδα του Μαρόκο, χωρίς ωστόσο να πουν κάτι περισσότερο αναφορικά με την ΑΕΚ.

«Μιλήσαμε με τον Νορντίν την Πέμπτη στα γρήγορα, όταν ήταν εδώ για να παραλάβει το βραβείο του από την Αλ Νασρ. Μου είπε ότι στόχος του είναι να επιστρέψει στην Εθνική ομάδα του Μαρόκο και γι’ αυτό ήθελε να επιστρέψει στην Ευρώπη. Αλλά δεν είπαμε κάτι παραπάνω όσον αφορά τη νέα του ομάδα», υποστήριξε ο Μενέζες, ευχόμενος τα καλύτερα στο νέο κεφάλαιο που ανοίγει ο Αμραμπάτ με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button