Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Άνετο πέρασμα της Μπάγερν από τη Λισσαβόνα

Η Μπάγερν πέρασε με άνεση και κλάση πρωταθλήτριας από το «Ντα Λουζ», νικώντας την Μπενφίκα με 2-0 στο πλαίσιο του 5ου ομίλου, στον οποίο μετέχει και η ΑΕΚ.

Η ομάδα του Κόβατς σημείωσε από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο απέναντι στους «αετούς», που δεν κατόρθωσαν να είναι ανταγωνιστικοί απέναντι σε έναν τόσο έμπειρο και ποιοτικό αντίπαλο.

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι άνοιξε το σκορ στο 10΄ και διπλασίασε ο Ρενάτο Σάντσες στο 54΄, με τον νεαρό άσο να χειροκροτείται και να χειροκροτεί το κοινό στο πορτογαλικό στάδιο, καθώς μεταγράφηκε στους Βαυαρούς από την Μπενφίκα. Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος υπερασπίστηκε την εστία των Λουζιτανών και είχε κάποιες σωτήριες αποκρούσεις, διατηρώντας το σκορ σε χαμηλό επίπεδο.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αντόνιο Ματέου Λαόθ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Φέισα, Ζαρντέλ – Κίμιχ, Χούμελς

ΜΠΕΝΦΙΚΑ (Ρούι Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Αλμέιδα, Ντίας, Ζαρντέλ, Γκριμάλδο, Φέισα, Τζέντσον Φερνάντες (75΄ Ζίβκοβιτς), Σάλβιο (62΄ Γκάμπριελ), Τσέρβι, Πίτσι (62΄ Ράφα Σίλβα), Σεφέροβιτς

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ (Νίκο Κόβατς): Νόιερ, Χούμελς, Ριμπερί (62΄ Γκναμπρί), Μαρτίνεθ (88΄ Μίλερ), Λεβαντόβσκι, Ρόμπεν, Χάμες Ροντρίγκες (79΄ Γκορέτσκα), Μπόατενγκ, Αλάμπα, Κίμιχ, Σάντσες.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button