Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Πήρε ποδοσφαιριστή πριν τη Λαμία η Κηφισιά!

Ο Αντρέ Φερέιρα Τεϊσέιρα στην Κηφισιά...

Ο Αντρέ Φερέιρα Τεϊσέιρα στην Κηφισιά…

Τον Πορτογάλο κεντρικό αμυντικό Αντρέ Φερέιρα Τεϊσέιρα, ο οποίος έκανε τα πρώτα βήματά του στο ποδόσφαιρο στις ακαδημίες της Πόρτο, ανακοίνωσε η Κηφισιά.

Στη σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Κηφισιά αναφέρεται: 

«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Αντρέ Φερέιρα Τεϊσέιρα, ο οποίος αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας γεννήθηκε στις 14 Αυγούστου 1993 στην Πορτογαλία και ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από τα τμήματα υποδομής της Πόρτο.

Το καλοκαίρι του 2012 μετακόμισε στη Μπελενένσες, ενώ ακολούθησαν κατά σειρά η Λεϊσόες, η Τροφένσε και η Μάφρα.

Το 2017 πήρε μεταγραφή για την ΑΕΛ Λεμεσού, τη φανέλα της οποίας φόρεσε για έξι χρόνια. Σε αυτό το διάστημα κατέγραψε 168 συμμετοχές με 10 γκολ και 5 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις, μεταξύ των οποίων το Europa και το Conference League. Με τα χρώματα της ΑΕΛ Λεμεσού πανηγύρισε, επίσης, την κατάκτηση του Κυπέλλου το 2019.

Το περασμένο καλοκαίρι μετακόμισε στο Ισραήλ για λογαριασμό της Χάποελ Πέτα Τίκβα, με την οποία είχε 12 συμμετοχές στο πρώτο μισό της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Στη διάρκεια της καριέρας του, ο Αντρέ Φερέιρα Τεϊσέιρα έχει υπάρξει διεθνής, έχοντας συνολικά 32 συμμετοχές με τις μικρές εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας.

Η ΠΑΕ Κηφισιά τον καλωσορίζει στην οικογένειά της, του εύχεται υγεία και κάθε επιτυχία».

Διαβάστε επίσης

Back to top button