Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ανανέωσαν το ραντεβού τους Ηρακλής και Τρίγλια

Η νομική ομάδα του Ηρακλή το βράδυ της Πέμπτης συναντήθηκε με το νομικό επιτελείο και τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Τρίγλιας, Στράτο Ευγενίου με θέμα συζήτησης την μεταφορά του ΑΦΜ, με τις δύο πλευρές να ανανεώνουν εκ νέου το ραντεβού τους.

Η Επιτροπή επανεκκίνησης του Ηρακλή το βράδυ της Πέμπτης συναντήθηκε με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Τρίγλιας, Στράτο Ευγενίου καθώς και με τους νομικούς εκπροσώπους του.

Οι δύο πλευρές συζήτησαν για την μεταφορά του ΑΦΜ στην οικογένεια του Ηρακλή και μελετούν τον τρόπο με τον οποίο θα κυλήσει ομαλά αυτή η προσπάθεια.

Στόχος όλων είναι να οχυρωθεί νομικά η προσπάθεια που γίνεται έτσι ώστε να μην παρουσιαστούν προβλήματα στο μέλλον που θα εμποδίσουν την λειτουργία της ομάδας.

Τα ραντεβού ανάμεσα στο νομικό επιτελείο του Ηρακλή και αυτό της Τρίγλιας θα συνεχιστούν, προκειμένου δοθούν οριστικές απαντήσεις στα εναπομείναντα προβλήματα που υπάρχουν για να προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο οι συζητήσεις των δύο πλευρών.

Μάλιστα σε αυτό το πλαίσιο η Επιτροπή επανεκκίνησης του Ηρακλή εξέδωσε το βράδυ της Πέμπτης ανακοίνωση, ενημερώνοντας για τις όποιες εξελίξεις υπάρχουν:

«Σήμερα πραγματοποιήθηκε το ραντεβού των νομικών της Επιτροπής με τους νομικούς του κυρίου Ευγενίου με την φυσική παρουσία και του ιδίου για την μεταφορά του ΑΦΜ στην οικογένεια του Ηρακλή.

Μετά το πέρας της συνάντησης αποφασίστηκε να γίνει εν νέου ραντεβού τις επόμενες μέρες ώστε να επιλυθούν τα εναπομείναντα προβλήματα που ετέθησαν από τις δύο πλευρές».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button