Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Με ομάδα έκπληξη φέρεται να έχει συμφωνήσει προφορικά ο Βελλίδης

Διαβάστε τι αναφέρει το δημοσίευμα της ιστοσελίδας «kerkidasport», για τον πρώην τερματοφύλακα του ΠΑΣ Λαμία.

Για προφορική συμφωνία μεταξύ του Μάρκου Βελλίδη και της Βέροιας, κάνει λόγο η ιστοσελίδα «kerkidasport».

Η ομάδα της Ημαθίας, αναζητεί ποδοσφαιριστές από το «πάνω ράφι» και για τον λόγο αυτό, έχει προσεγγίσει τον έμπειρο τερματοφύλακα, Μάρκο Βελλίδης, ο οποίος φόρεσε φέτος έστω και για λίγο τη φανέλα της Λαμίας!

Βέβαια, εκτός του Βελλίδη, η Βέροια φέρεται να έχει στη λίστα της και έναν ακόμη πρώην «κυανόλευκο». Ο λόγος για τον προπονητή, Άκη Μάντζιο.

Διαβάστε το δημοσίευμα:

Το θέμα του προπονητή είναι αυτό που βάζουν σε άμεση προτεραιότητα οι ιθύνοντες της “Βασίλισσας του βορρά” και στην συνέχεια θα ασχοληθούν, έχοντας την σύμφωνη γνώμη του νέου τεχνικού, με τους παίκτες που θα παραμείνουν ή θα αποχωρήσουν από το ρόστερ.

Οι Βεροιώτες έχουν στα χέρια τους μια λίστα με 10 ικανούς προπονητές, από την οποία θα επιλέξουν αυτόν που θα θεωρήσουν καταλληλότερο για να αναλάβει τα ηνία της ιστορικής “Βασίλισσας” και να την οδηγήσει στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Μεταξύ των ονομάτων βρίσκονται και κάποια που έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας, όπως του Νίκου Παπαδόπουλου, του Τραϊανού Δέλλα, του Τιμόθεου Καβακά, του Σάκη Τσιώλη, ενώ ακούγονται και αυτά των Σάββα Παντελίδη, Άκη Μάντζιου και Σάββα Πουρσαϊτίδη.

Το σίγουρο είναι ότι ο νέος προπονητής θα ανακοινωθεί μέχρι το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας, με την επιστροφή του Αχιλλέα Μπίκα από επαγγελματικό ταξίδι, ενώ τότε πιθανότατα θα έχει επισημοποιηθεί και η δημιουργία της νέας Β’ Εθνικής των δύο ομίλων.

Παράλληλα με το θέμα προπονητή, οι Βεροιώτες βλέπουν και κάποιες περιπτώσεις πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών για την ενίσχυσή τους, με τις πληροφορίες να λένε ότι έχουν έρθει σε προφορική συμφωνία με τον έμπειρο Μάρκο Βελλίδη για την θέση του τερματοφύλακα!

Πηγή: kerkidasport

Διαβάστε επίσης

Back to top button