ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο νεαρός που είχε σκοράρει μέσα στο ΔΑΚ Λαμίας και προβάρει τα «κυανόλευκα»!(pics+vid)

Προβάρει τα «κυανόλευκα» ο Βασίλης Πέλκας... ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος σκόραρε φέτος κόντρα στον ΠΑΣ Λαμία! Δείτε το who is who του νεαρού ποδοσφαιριστή από το LamiaSports.

Νωρίτερα μέσα στην ημέρα διαβάσατε στο LamiaSports, πως ο ΠΑΣ Λαμία ενδιαφέρεται και έχει έρθει σε προφορική συμφωνία με τον ΑΟ Τρικάλων για τον ποδοσφαιριστή, Βασίλη Πέλκα.

Όπως ενημερωθήκατε και από το προηγούμενο ρεπορτάζ μας και όπως αναφέρει το «goaltrikala.gr» πρόκειται για αγορά του νεαρού ποδοσφαιριστή, ο οποίος αν και είναι μόλις 20 ετών έχει προλάβει να δείξει το ταλέντο του και να «τραβήξει τα βλέμματα» του ποδοσφαιρικού κοινού και όχι μόνο…

Μάλιστα, ο Πέλκας ήταν ο ποδοσφαιριστής που είχε σκοράρει στο παιχνίδι για το Κύπελλο Ελλάδος ανάμεσα στον ΠΑΣ Λαμία και τον ΑΟ Τρικάλων στο ΔΑΚ Λαμίας στο 1-1 των δύο ομάδων.

Πάμε όμως να δούμε το who is who του Βασίλη Πέλκα!

Ο Βασίλης Πέλκας έχει γεννηθεί στις 16 Οκτωβρίου του 1999 στα Γιαννιτσά, είναι 20 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός μέσος! Μπορεί και έχει αγωνιστεί όμως και στα άκρα της επίθεσης.

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Πέλκα ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Ηρακλή Κ20 ενώ τον Ιούλιο του 2016 αποχώρησε από τη Θεσσαλονίκη για να αγωνιστεί στην ομάδα Κ20 της ΠΑΕ Βέροιας.

Μετά το πέρασμά του από τις ακαδημίες της Βέροιας, επέστρεψε στην πόλη του, τα Γιαννιτσά, για να φορέσει τη φανέλα του Αθλητικού Συλλόγου Γιαννιτσών!

Οι εμφανίσεις στην ομάδα του ΑΣΓ, τράβηξε τα βλέμματα του ΑΟ Τρικάλων και τον Αύγουστο του 2019 ο 20χρονος ποδοσφαιριστής φόρεσε την «βαριά» φανέλα του ΑΟΤ.

Με την ομάδα των Τρικάλων, έπαιξε σε 13 αγώνες συνολικά, με 9 αγώνες στο πρωτάθλημα της Football League και 4 στο Κύπελλο Ελλάδος έχοντας και 2 γκολ!

Δείτε βίντεο με στιγμές του Βασίλη Πέλκα από τα ποδοσφαιρικά γήπεδα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button