Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Οργανωμένοι οπαδοί Ηρακλή: «Ντροπιάζετε το όνομα του Ηρακλή, ως εδώ…»

«Σκληρή» ανακοίνωση εξέδωσαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Ηρακλή, με αφορμή την αγωνιστική εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα, ξεκαθαρίζοντας πως η υπομονή τελειώνει.

Η νέα ήττα του Ηρακλή από τον Απόλλωνα Λάρισας, έφερε την έντονη αντίδραση των οπαδών της ομάδας, οι οποίοι εκφράζουν την αγανάκτησή τους, καθώς οι πρώτες θέσεις της βαθμολογίας απομακρύνονται ακόμα περισσότερο.

Λίγο μετά το τέλος της αναμέτρησης, οργανωμένοι των “κυανόλευκων”, έγραψαν συνθήματα στο προπονητικό κέντρο της Μίκρας, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να… ξυπνήσουν τους παίκτες της ομάδας.

Μάλιστα, έβγαλαν και ανακοίνωση, με… βολές προς προς πάσα κατεύθυνση εντός του συλλόγου, γράφοντας χαρακτηριστικά: “Την Κυριακή μαζί με τον βασιλιά καρνάβαλο τελειώνετε κι εσείς. Ντροπιάζετε το όνομα του ΗΡΑΚΛΗ κάθε φορά που πατάτε χορτάρι. Κάνατε το όνειρο της φετινής χρονιάς τον χειρότερο μας εφιάλτη. Όσο για εσάς εκεί στη διοίκηση που θέλετε και συναντήσεις, ότι έχετε να μας πείτε, πείτε το με πράξεις, αν μπορείτε, από λόγια χορτάσαμε!!! Ως εδώ…”.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button