Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Το «γύρισε» με Σουάρες η Μπαρτσελόνα!(vid)

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε να χάνει από νωρίς από την Ίντερ αλλά στο τέλος πήρε τη νίκη με 2-1 χάρη σε δύο γκολ του Ουρουγουανού.

Η Μπαρτσελόνα βρέθηκε να χάνει από νωρίς από την Ίντερ αλλά στο τέλος πήρε τη νίκη με 2-1 χάρη σε δύο γκολ του Ουρουγουανού.

CHAMPIONS LEAGUE-6ος ΟΜΙΛΟΣ-2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΙΝΤΕΡ: 2-1

Γήπεδο: Καμπ Νόου

Έδειξε χαρακτήρα η Μπαρτσελόνα,, που βρέθηκε να χάνει από νωρίς στο «Καμπ Νόου» από την Ίντερ κι όμως κέρδισε με 2-1 χάρη σε δύο γκολ του Λουίς Σουάρες.

H Ίντερ πάγωσε το «Καμπ Νόου» στο 2ο μόλις λεπτό, καθώς ο Λαουτάρο Μαρτίνες παρά την πίεση από τον Λενγκλέ, έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή κι άνοιξε το σκορ για την Ίντερ. Στο 15’ η κεφαλιά του Γκριεζμάν πέρασε λίγο έξω ενώ στο 17’ ο Πικέ έκοψε σωτήρια τον Λαουτάρο και στο 25’ ο Χαντάνοβιτς είπε όχι σε σουτ του Μέσι. Στο 37’ ήταν η σειρά του Τερ Στέγκεν να πέσει και να διώξει εντυπωσιακά μετά από σουτ του Λαουτάρο, ενώ στο 44’  ο Αρτούρ αστόχησε από καλό σημείο.

Η Μπαρτσελόνα πίεσε στην επανάληψη και στο 58ο λεπτό ο Σουάρες με φοβερό γυριστό σουτ έκανε το 1-1. Στο 67ο λεπτό το σουτ του Σουάρες έφυγε λίγο έξω αλλά στο 84’ ο Μέσι έβγαλε όμορφα στον Ουρουγουανό που πλάσαρε από κοντά για το 2-1.

ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ: Τερ Στέγκεν, Σεμέδο, Λενγκλε, Πικέ, Σέρχι Ρομπέρτο, Μπούσκετς (52’ Βιδάλ), Ντε Γιονγκ, Αρτούρ, Μέσι, Σουάρες, Γκριεζμάν (66’ Ντεμπελέ)

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Γοδίν, Ντε Φράι, Σκρίνιαρ, Ασαμόα,  Σένσι (79’ Πολιτάνο), Μπαρέλα, Μπρόζοβιτς, Καντρέβα (70’ Ντ’Αμπρόζιο), Αλέξις Σάντσες (66’ Γκαλιαρντίνι), Λαουτάρο Μαρτίνες

Διαβάστε επίσης

Back to top button