Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Μπέλοκ: «Δίκαια η ισοπαλία με τη Λαμία»

Για την απόδοση του στο ματς με την Λαμία, αλλά και για την εικόνα που έδειξε ο Αστέρας Τρίπολης φέτος αναφέρθηκε σε δηλώσεις του ο Φράνκο Μπέλοκ.

Με ισοπαλία ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους για φέτος Αστέρας Τρίπολης και Λαμία, οι οποίοι αναδείχτηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1, σε αγώνα για την 7η και τελευταία αγωνιστική των πλέι άουτ της Super League.

Ο μέσος των «κιτρινομπλέ» Φράνκο Μπέλοκ, σε δηλώσεις που έκανε στην κάμερα της Nova πραγματοποίησε μια μίνι ανασκόπηση της φετινής σεζόν που είχαν οι Αρκάδες ,ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στην απόδοση του στο ματς με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Είχαμε περισσότερο την πρωτοβουλία των κινήσεων στο ματς. Φτάσαμε περισσότερες φορές κοντά στην περιοχή του αντιπάλου. Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δημιουργήσαμε μια ευκαιρία, πετύχαμε ένα γκολ τελικά ήρθε το ισόπαλο αποτέλεσμα».

Για την εικόνα που έδειξε ο Αστέρας τη φετινή σεζόν: «Η ομάδα νομίζω ότι ήταν ανταγωνιστική. Με την πάροδο του χρόνου, βελτιωνόμασταν. Υπήρξε μια αλλαγή στη θέση του προπονητή και σε κάποια μέλη του τεχνικού τιμ, η οποία σήμαινε ότι θα έπρεπε να ξεκινήσουμε ξανά από την αρχή. Από εκεί και πέρα, ήμασταν πάρα πολύ ανταγωνιστικοί.

Διαβάστε επίσης

Back to top button