ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Τότε ξεκινάει προετοιμασία ο ΠΑΣ Λαμία! Καρπενήσι και φέτος!

Το πρωτάθλημα τελείωσε μετά κόπων και βασάνων λόγω κορωνοϊού και πλέον ο ΠΑΣ Λαμία ξεκουράζεται γιατί η καλοκαιρινή προετοιμασία... είναι κοντά!

Τα play out ολοκληρώθηκαν, ο ΠΑΣ Λαμία παρέμεινε στην SuperLeague 1 για ακόμη μία χρονιά και πλέον ξεκινάει η περιόδος της ξεκούρασης για τον σύλλογο της Φθιώτιδας.

Όχι για πολύ όμως!

Όσο το αγωνιστικό τμήμα του συλλόγου έκανε τις προπονήσεις του για την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στα play out, οι άνθρωποι της ομάδας έφτιαχναν το σχέδιο για την καλοκαιρινή προετοιμασία.

Η Λαμία και φέτος θα ταξιδέψει στο γειτονικό Καρπενήσι για την καλοκαιρινή της προετοιμασία έχοντας αρκετές ομάδες της SuperLeague 1 και της 2 συγκατοίκους.

Άρα, σίγουρα κάποιο καλό φιλικό ματς θα δούμε και φέτος!

Η ημερομηνία αναχώρησης της ομάδας από τη Λαμία έχει οριστεί και αυτή είναι η 12 Αυγούστου, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Τρίο Μπελκάντο». Έναν μήνα πριν δηλαδή την έναρξη του νέου πρωταθλήματος της SuperLeague 1.

Η πρώτη προπόνηση του συλλόγου επί λαμιώτικου εδάφους υπολογίζεται περίπου στις 8 Αυγούστου.

Οι επιλογές για την παραμονή της ομάδας είναι δύο και αυτές είναι το «Montana Hotel» και το «Avaris», με το πρώτο να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button