ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στο μυαλό του Άκη Μάντζιου!

Οι απουσίες γνωστές και το ροτέισον αναγκαστικό! Ποιους όμως θα επιλέξει στην αρχική ενδεκάδα του ΠΑΣ Λαμία ο Άκης Μάντζιος για τον σημερινό αγώνα;

Γνωρίζοντας τώρα πως η Λαμία δεν έχει την πολυτέλεια να «χτυπήσει» το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, αλλά να είναι και πλήρης με την ΑΕΛ για τη SuperLeague 1, θα προσπαθήσουμε να προσεγγίσουμε μία πιθανή ενδεκάδα για το σημερινό ματς!

Στο τέρμα, θα είναι ο Θεοδωρόπουλος, ενώ στην άμυνα αριστερά θα είναι ο Βάντερσον και δεξιά ο Ασίγκμπα. Στο κέντρο, Βύντρα και Τζανετόπουλος θα αγωνιστούν ως στόπερ!

Στο κέντρο, αναμένεται να έχουμε επιστροφή Μπεχαράνο, ενώ δίπλα του θα έχει τον Νιάσε για πρώτη φορά φέτος! Αν επιλέξει ο Μάντζιος να αγωνιστεί με δεκάρι, τότε σίγουρα θα δούμε τον Ταϊρόν να παίρνει θέση, ενώ αν παίξει τελικά με αμυντικογενές σχήμα, τότε ο Μπουλούλης διεκδικεί θέση, ως 8αρι στο κέντρο.

Στα άκρα της επίθεσης τώρα, η λογική λέει πως Σάλιακας και Βασιλόγιαννης θα πάρουν θέση, μιας και ποντάρει και στα αμυντικά καθήκοντα των δύο. Πρόκεται για ποδοσφαιριστές που αν και παίζουν ως εξτρέμ μπορούν να γυρίσουν να μαρκάρουν και ίσως αυτό προτιμηθεί!

Βέβαια, θέση βασικού διεκδικεί και ο Βιγιάλμπα, ο οποίος έπαιξε μόλις λίγα λεπτά στον αγώνα με τον Βόλο, ενώ δεν θα μας έκανε εντύπωση αν δούμε και τον Βλαχομήτρο να παίζει στα άκρα της επίθεσης.

Στην κορυφή τώρα, ο Μπιανκόνι, παίρνει θέση βασικού και από την στιγμή που λείπει ο Καραμάνος!

Διαβάστε επίσης

Back to top button