Άλλα αθλήματαΒόλεϊΤοπικά Σπορ

Μεταγραφές… από το «πάνω ράφι» ο ΑΟ Λαμίας! Το «Τρίο Μπελκάντο» έχει το ρεπορτάζ!

Η ομάδα του ΑΟ Λαμίας είναι από χθες στην VolleyLeague και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν βάλει στόχο να δημιουργήσουν μία ομάδα πρωταγωνίστρια... και όχι να έχουν τον ρόλο του κομπάρσου στην κορυφαία γυναικεία κατηγορία βόλεϊ στην Ελλάδα.

Εδώ και αρκετό καιρό μέσα από την εκπομπή μας στο Ράδιο Λαμία, το «Τρίο Μπελκάντο» σας είχαμε αποκαλύψει πως ο ΑΟ Λαμίας είναι μία από τις ομάδες που «παίζει» δυνατά στο να πάρει την πολυπόθητη wild card και να είναι αυτή που θα ανέβει στην VolleyLeague.

Χθες, το ρεπορτάζ μας αυτό επαληθεύτηκε και πλέον η γυναικεία ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Λαμίας 2013, βρίσκεται στα σαλόνια της κορυφαίας κατηγορίας βόλεϊ.

Όπως είναι φυσιολογικό, οι άνθρωποι της ομάδας μην έχοντας ακόμη στα χέρια τους (μέχρι χθες) το επίσημο χαρτί από την ΕΟΠΕ πως ανεβαίνουν κατηγορία, δεν ήταν και σε θέση να προχωρήσουν σημαντικά τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου, μιας και δεν γνώριζαν σε ποια κατηγορία θα βρίσκονται.

Βέβαια, διερευνητικές κινήσεις έχουν ήδη γίνει και αναμένεται μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουμε εξαιρετικές μεταγραφικές ανακοινώσεις από τον λαμιώτικο σύλλογο.

Μάλιστα, η ομάδα της Λαμίας έχει στόχο όχι απλά την συμμετοχή της στην VolleyLeague αλλά να πάρει όσο βέβαια είναι δυνατόν και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Για τον λόγο αυτό και σύμφωνα με το ρεπορτάζ του «Τρίο Μπελκάντο», εξετάζονται περιπτώσεις αθλητριών εγνωσμένης αξίας, που θα ανεβάσουν επίπεδο τον σύλλογο.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν χθες, στον ΑΟΛ φέρεται να έχουν προταθεί και μερικές από αυτές να εξετάζονται, οι Αλεξία Καλανταρίδου και η Ξένια Κακουράτου από τον Ολυμπιακό Πειραιώς, η Ειρήνη Τσομπανίδου από τον Άρη Θεσσαλονίκης και η Σταυρούλα Κούση από τον ΑΟ Θήρας!

Σημειώνουμε ξανά και με κάθε επιφύλαξη, πως οι συγκεκριμένες αθλήτριες έχουν απλά προταθεί και εξετάζονται μερικές από αυτές, χωρίς να σημαίνει αυτό πως υπάρχουν προχωρημένες επαφές.

Το who is who των αθλητριών:

 

Αλεξία Καλανταρίδου

Η Αλεξία Καλανταρίδου, είναι 24 ετών είναι ακραία και είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος. Φέτος αγωνίστηκε στην ομάδα του Ολυμπιακού ενω έχει περάσει και από τις εξής ομάδες:

Προηγούμενες ομάδες

  1. 2003 – 2010 Αρχέλαος Κατερίνης
  2. 2010 – 2011 Άρης
  3. 2011 – 2015 Αίας Ευόσμου
  4. 2015 – 2016 Άρης
  5. 2016 – 2017 Ελπίς Αμπελοκήπων
  6. 2017 – 2019 ΑΟ Θήρας

Ξένια Κακουράτου

Η Ξένια Κακουράτου είναι 26 ετών, αγωνίζεται ως λίμπερο και πέρυσι φορούσε τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Έχει ύψος 1,59μ. και πριν πάει στον Ολυμπιακό αγωνιζόταν με τη φανέλα του Πανναξιακού ΑΟΝ.

 

Ειρήνη Τσομπανίδου

Η Ειρήνη Τσομπανίδου είναι 26 ετών, αγωνίζεται ως κεντρική και πέρυσι φόρεσε τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης. Πριν αγωνιστεί με την ομάδα του Άρη, έπαιζε για λογαριασμό του Πανναξιακού.

Εκτός του Πανναξιακού και του Άρη, η Τσομπανίδου έχει αγωνιστεί και δύο χρονιές στον ΑΟ Θήρας!

 

Σταυρούλα Κούση

H Σταυρούλα Κούση, είναι 26 ετών είναι από την Πτολεμαΐδα έχει ύψος 1,82μ. και είναι διεθνής με την ομάδα της Ελλάδας.

Φέτος αγωνιζόταν στον ΑΟ Θήρας, ενώ έχει περάσει και από τις ομάδες:

  1. 2006-2013: Αίας Πτολεμαΐδας
  2. 2013 – 2015 Αίας Ευόσμου
  3. 2016 Άρης
  4. 2016 – 2019 Αίας Ευόσμου

Διαβάστε επίσης

Back to top button