ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Σε θετικό κλίμα οι επαφές Αραβίδη και Λαμίας! Το «Τρίο Μπελκάντο» έχει το ρεπορτάζ!

Συνεχίζονται οι επαφές του ΠΑΣ Λαμία με ποδοσφαιριστές που υπάρχουν ήδη στο ρόστερ της ομάδας και στόχος είναι να παραμείνουν και την επόμενη σεζόν.

Μετά τις αποκαλύψεις που κάναμε σε προηγούμενη εκπομπή του «Τρίο Μπελκάντο» όσο αφορά τις ανανεώσεις των συμβολαίων του Λουκά Βύντρα και του Ντάνιελ Αντέτζο αλλά και την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Τάσου Καραμάνου, χθες ήρθε μία ακόμη είδηση.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν στην χθεσινή εκπομπή του «Τρίο Μπελκάντο» η διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία έχει ήδη ξεκινήσει εδώ και αρκετό καιρό τις συζητήσεις με τον Χρήστο Αραβίδη έτσι ώστε να αποσπάσει το «ναι» από τον Έλληνα φορ και να τον κρατήσει στην ομάδα.

Οι επαφές γίνονται μέσα σε πολύ θετικό κλίμα και οι δύο πλευρές θέλουν να βρεθεί σύντομα η «χρυσή τομή» και δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ημέρες να έχουμε σημαντικές εξελίξεις!

Βέβαια, ας κρατήσουμε και μία «πισινή» καθώς τον Αραβίδη παρακολουθούν κι΄άλλες ομάδες και από την SuperLeague 1 και από την SuperLeague 2 και τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως δίνουν «γη και ύδωρ» στον παίκτη έτσι ώστε να υπογράψει σε αυτούς.

Διαβάστε επίσης

Back to top button