ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

«Κλείνει» στον ΠΑΣ Λαμία ο Απόστολος Σκόνδρας!

Παίκτης του ΠΑΣ Λαμία αναμένεται να γίνει σύμφωνα με πληροφορίες ο Απόστολος Σκόνδρας.

Ένας ακόμη Σκόνδρας στον ΠΑΣ Λαμία;

Μετά τον Γιάννη Σκόνδρα, ο οποίος αγωνίζεται δύο χρόνια στον ΠΑΣ Λαμία και πάει για τρίτον, όπως όλα δείχνουν θα έχουμε έναν ακόμη Σκόνδρα στην ομάδα.

Ο λόγος γιά τον αδερφό του, Αποστολη Σκόνδρας…

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Μπορεί οι ανανεώσεις να βρίσκονται σε πρώτο πλάνο για τον ΠΑΣ Λαμία οι οποίες σε συνδυασμό με τις μεταγραφές νέων, εξελίξιμων ποδοσφαιριστών θα αποτελέσουν το ρόστερ της επόμενης σεζόν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κοιτούν και άλλες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με τα όσα προκύπτουν από το ρεπορτάζ, ο ΠΑΣ Λαμία αναμένεται να είναι ο επόμενος σταθμός της καριέρας του Απόστολου Σκόνδρα!

Ο τριάντα ενός ετών ποδοσφαιριστής που πριν λίγες ημέρες έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Γιάννενα έπειτα από 7 χρόνια στους Ηπειρώτες, φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Λαμία για να συνεχίσει την καριέρα του.

Ο Απόστολος Σκόνδρας, είναι ο μεγάλος αδελφός του δικού μας Γιάννη, ο οποίος επίσης θα συνεχίσει στα κυανόλευκα έχοντας φέτος, πιθανότατα, συμπαίκτη και τον αδελφό του.

Την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με τους Ηπειρώτες σε 32 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο πετυχαίνοντας μάλιστα και 1 γκολ.

Συνολικά με τον ΠΑΣ Γιάννενα σε 7 σεζόν έχει σημειώσει περισσότερες από 90 συμμετοχές ενώ έχει αγωνιστεί ακόμη δεσε Διαγόρα, Λάρισα, Θρασύβουλο, Παναργειακό, Παναιγιάλειο και Ατρόμητο.

Πηγή: Lamiara. gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button