Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Κοντά σε παίκτη του Πανιωνίου ο Απόλλων Σμύρνης!

Τα έχουν βρει στα χρήματα και είναι πολύ κοντά σε συμφωνία...

Η αποχώρηση του Λουίζ Γκουστάβο Ντομίνγκες από τον Πανιώνιο είναι δεδομένη.

Μπορεί να ψάχτηκε ο Ατρόμητος για να τον εντάξει στο δυναμικό του, όμως, ο Απόλλων Σμύρνης έκανε δυναμικό μπάσιμο.
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά. Τα χρήματα που ζήτησε ο Βραζιλιάνος κρίθηκαν νορμάλ και ο Απόλλων Σμύρνης ετοιμάζεται να τον εντάξει στο δυναμικό του.

Μοναδικό πρόβλημα αυτό τον καιρό είναι το να ξεκαθαρίσει η κατηγορία στην οποία θα αγωνίζεται η «Ελαφρά Ταξιαρχία». Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο έως τώρα δεν έχει ανακοινωθεί ο Γιώργος Παράσχος και δεν έχουν υπογράψει κάποιοι παίκτες. Είναι λογικό να θέλουν στη Ριζούπολη να είναι απολύτως σίγουροι πως θα παίξουν στη Super League 1.

Υπενθυμίζεται πως οι «κυανόλευκοι» είναι σε συζητήσεις με έναν ακόμη παίκτη του Πανιωνίου, όπως αποκάλυψε το Sportime, τον Παναγιώτη Κόρμπο. Επιπλέον, από το Σάββατο (18/7) έχουμε ενημερώσει για τις επαφές με τον Αμπιόλα Ντάουντα, ο οποίος αποτελεί την πρώτη επιλογή για τη γραμμή κρούσης. Ο Παναιτωλικός τον πιέζει για να ανανεώσει, αλλά η πρόταση του Απόλλωνα είναι καλύτερη. Εάν για οποιονδήποτε λόγο «τσακίσει» η συγκεκριμένη περίπτωση, εναλλακτική -όχι η μόνη- είναι ο Αλεκσάντρ Καραπετιάν. Παρεμπιπτόντως, έχει προταθεί και ο Αντμίρ Μπαΐροβιτς.

Από εκεί και πέρα, είναι αρκετοί οι αμυντικοί που εξετάζονται πλην του Ντομίνγκες με προτίμηση στο να τον πλαισιώσει αριστεροπόδαρος στόπερ. Μία περίπτωση που είχε πέσει στο τραπέζι είναι του Τάσου Παπάζογλου, ο οποίος φέτος αγωνιζόταν στο Αζερμπαϊτζάν με τη Ζίρα. Επειδή ήταν, όμως, επιλογή Μπάμπη Τεννέ, έχει «παγώσει» αυτή η υπόθεση.

Τέλος, για τη θέση του τερματοφύλακα είναι πάντα ανοιχτό το θέμα του Πάβελς Στέινμπορς. Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές είναι σε εξέλιξη και προς το παρόν υπάρχει μία απόσταση στο οικονομικό.

Πηγή: Sportime. gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button