Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ο Λοράν Μπλαν βασικός υποψήφιος για την Μπαρτσελόνα

Το πρότζεκτ… Κίκε Σετιέν δείχνει να φτάνει προς το τέλος του,με τον Λοράν Μπλαν να είναι έτοιμος να αναλάβει την Μπαρτσελόνα, μιας και φέρεται να είναι το μεγάλο φαβορί.

Ο πρώην προπονητής της Εθνικής Γαλλίας αλλά και των Μπορντό και Παρί Σεν Ζερμέν είναι σε… αναμονή όσον αφορά την θέση του προπονητή στην Μπαρτσελόνα, μιας και σύμφωνα με τον ρεπορτάζ της ισπανικής «Sport» είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον Κίκε Σετιέν.

Οι Καταλανοί δεν είναι διατεθειμένοι να προχωρήσουν τώρα σε αλλαγή προπονητή αλλά μετά τα πλέι οφ, κάτι που σημαίνει ότι ο Κίκερ Σετιέν θα είναι στον πάγκο στον επαναληπτικό με την Νάπολι και στα επόμενα παιχνίδια του Champions League εφόσον η Μπαρτσελόνα προκριθεί.

Ο Μπλαν έχει κερδίσει τέσσερις φορές το πρωτάθλημα Γαλλίας, μία με την Μπορντό και τρεις με την Παρί, αλλά και τρεις φορές αναδείχθηκε προπονητής της χρονιάς. Μάλιστα ο Γάλλος πλέον τεχνικός γνωρίζει τι εστί Μπαρτσελόνα έχοντας φορέσει την φανέλα των «μπλαουγκράνα» την περίοδο 1996-97 έχοντας 38 συμμετοχές, ενώ την επόμενη χρονιά έφυγε για την Μαρσέιγ.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button