ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Απόστολος Σκόνδρας: Το Who is who του παίκτη!(pics)

Ένα δημοσιεύμα φέρνει στην «αγκαλιά» του ΠΑΣ Λαμία τον Απόστολο Σκόνδρα και το LamiaSports σας παρουσιάζει τον Έλληνα ποδοσφαιριστή!

Όπως όλα δείχνουν και σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, ο Απόστολος Σκόνδρας θα είναι φέτος παίκτης του ΠΑΣ Λαμία.

Πρόκειται για τον αδερφό του δεξιού μπάκ του ΠΑΣ Λαμία, Γιάννη,ο οποίος μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα, με την ομάδα των Ιωαννίνων κατέκτησε το πρωτάθλημα της SuperLeague 2, όπως και την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Πάμε όμως να δούμε το αναλυτικά το who is who του ποδοσφαιριστή:

Ο Απόστολος Σκόνδρας, είναι ο μεγάλος αδερφός του Γιάννη Σκόνδρα, είναι 31 ετών, έχει γεννηθεί στην Αθήνα στις 29 Δεκεμβρίου του 1988, έχει ύψος 1,88μ. και αγωνίζεται στη θέση του σέντερ μπακ!

Είναι δεξιοπόδαρος, ενώ μπορεί να παίξει και στις δύο θέσεις του κεντρικού αμυντικού, δηλαδή και αριστερά και δεξιά. Επιπλέον, ο Σκόνδρας μπορεί να αγωνιστεί και ως κλασσικός αμυντικός κόφτης…

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Σκόνδρα ξεκίνησε στις ακαδημίες του Ατρομήτου, όπου άλλωστε αγωνίστηκε και ο αδερφός του. Εκεί κατάφερε να παίξει και στην πρώτη ομάδα μόλις 3 φορες.

Όσο ήταν μέλος των Περιστεριωτών, δόθηκε δανεικός στον Παναιγιάλειο, στον Παναργειακό και στον Διαγόρα με τον οποίο είχε γεμάτη σεζόν με 26 συμμετοχές!

Όταν αποχώρησε από τον Ατρόμητο, ο Σκόνδρας φόρεσε τη φανέλα του Θρασύβουλου. Έκατσε εκεί έναν χρόνο, έπαιξε σε 29 αγώνες και αποχώρησε στο τέλος της σεζόν για τη Θεσσαλία και την ΑΕΛ.

Με την ομάδα του κάμπου, αγωνίστηκε σε 32 αγώνες, έχοντας μάλιστα και 2 γκολ.  Η επόμενη ομάδα του έμελλε να είναι και ο σταθμός του…

Το καλοκαίρι του 2013, ο 31χρονος αμυντικός φοράει τη φανέλα του ΠΑΣ Γιάννινα, την ο οποία έβγαλε μετά από 7 χρόνια.

Μέσα σε αυτά τα 7αγωνιστικά χρόνια ο Σκόνδρας έπαιξε σε 119 αγώνες, έχοντας και 6 γκολ ενώ κατάφερε να γίνει ένας εκ των αρχηγών της ομάδας.

Διαβάστε επίσης

Back to top button