FeaturedΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Είχε Τσούκαλο-Μελίσσα… και ψυχή!

Με πρωταγωνιστές του Τσούκαλο και Μελίσσα, ο ΠΑΣ Λαμίας έφυγε από τους «Ζωσιμάδες» έναν «χρυσό» βαθμό.

Με τους δύο Νικολάδες, ο ΠΑΣ Λαμίας κατάφερε και πήρε το 1-1 μέσα στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, στο πλαίσιο της 14ης αγωνιστικής της SuperLeague Σουρωτή.

Ο Νίκος Τσούκαλος στο 76΄με κεφαλιά έφερε το παιχνίδια στα ίσια, καθώς λίγα λεπτά νωρίτερα ο Μαυροπάνος είχε ανοίξει το σκορ για τα Γιάννινα.

Από την άλλη ο Νίκος Μελίσσας, με τις αποκρούσεις του, ειδικά στα τελευταία λεπτά, κράτησε την ισοπαλία για τη Λαμία και έδωσε έναν «χρυσό» βαθμό στην φθιωτική ομάδα.

Το ματς:

Στο παιχνίδι στα πρώτα λεπτά μπήκε καλύτερα ο ΠΑΣ Λαμίας, ο οποίος με τον Βασιλαντωνόπουλο να κάνει το πρώτο σουτ του αγώνα στο 13΄, χωρίς όμως να απειλήσει ιδιαίτερα τον Βελλίδη, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ.

Στο 21΄σουτ του Μπλάζιτς εκτός περιοχής, πέρασε άουτ η μπάλα. Η Λαμία στα πρώτα 20 λεπτά είχε φέρει το παιχνίδι στα μέτρα της, ελέγχοντας τον ρυθμό χωρίς καμία ιδιαίτερη πίεση.

Στο 24΄πρώτο σουτ για τα Γιάννινα με τον Κόντε να σουτάρει λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά ο Νίκος Μελίσσας δεν απειλήθηκε. Από εκεί και έπειτα η ομάδα του Πετράκη άρχισε να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες.

Ο Λίλα στο 31΄έκανε ένα σουτ αλλά η μπάλα κόντραρε στον Ασίγκμπα και έδιωξαν σε κόρνερ οι αμυνόμενοι. Λίγα λεπτά αργότερα ο Γιάκος συνεργάστηκε ωραία με τον Κόντε, αλλά ο πρώτος έχασε μεγάλη ευκαιρία να κάνει το 1-0.

Στο 39΄μία ωραία κίνηση και σουτ του Βασιλαντωνόπουλου εκτός περιοχής, ο Βελλίδης μπλόκαρε και πάλι σταθερά, μην αφήνοντας τον Έλληνα μπακ-χαφ αν ελπίζει για κάτι καλύτερο.

Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 0-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στο 49΄για χέρι του Ασίγκμπα εντός περιοχής της Λαμίας, με τον διαιτητή να δείχνει να συνεχιστεί το παιχνίδι. Στο ριπλέι της φάσης, φάνηκε πως η κεφαλιά του Μαυροπάνου, χτύπησε στον ώμο του Γκανέζου αμυντικού.

Στο 56΄ο Πίτι δοκίμασε τα αντανακλαστικά του Βελλίδη, με τον Έλληνα τερματοφύλακα να μπλοκάρει το σουτ του Ισπανού με δεύτερη προσπαθεια.

Στο 64΄ο Ναδάλες εκτέλεσε το κόρνερ από τα αριστερά, ο Μαυροπάνος πήδηξε πιο ψηλά από όλους και πέτυχε το 1-0, νικώντας και τον Μελίσσα.

Στο 70΄ο Πίτι δοκίμασε ξανά το πόδι του εκτός περιοχής, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι, η οποία πέρασε αρκετά έξω από τα δοκάρια του ΠΑΣ Γιάννινα.

Στο 76΄και στην πρώτη καλή στιγμή του δευτέρου ημιχρόνου, ο Τσούκαλος η «χρυσή αλλαγή» του Μπάμπη Τεννέ, ύστερα από φάουλ του Πίτι πήδηξε πιο ψηλά από όλους και «τρύπησε» κυριολεκτικά τα χέρια του Βελλίδη, κάνοντας το 1-1.

Ένα σουτ του Γιάκου στο 81΄δεν απείλησε τον Μελίσσα, ο οποίος είδε την μπάλα να περνάει δίπλα από τα δοκάρια του.

Στο 90΄ο Μαυροπάνος μετά από κόρνερ του Ναδάλες, έκανε την προβολή από πλάγια θέση, αλλά ο Μελίσσας πραγματοποίησε καταπληκτική απόκρουση, κρατώντας το 1-1.

Αν και πίεσε αρκετά τα τελευταία λεπτά η ομάδα των Ιωαννίνων, δεν κατάφερε να «διασπάσει» για μια ακόμη φορά την άμυνα της Λαμίας, με την φθιωτική ομάδα να φεύγει με την «χρυσή» όπως φάνηκε ισοπαλία.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Λίλα, Ναδάλες, Μιχαήλ, Γιάκος, Κόντε, Μαυροπάνος, Τζημόπουλος, Αποστολόπουλος, Μανθάτης, Σολτάνι

Στον πάγκο είναι οι: Γιαννίκογλου, Μπέριος, Χαλκιαδάκης, Γαρουφαλιάς, Σκόνδρας, Μπετρά, Μπουκουβάλας

ΠΑΣ Λαμία: Μελίσσας, Μπουλούλης, Παπαργυρίου, Κουκόλης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Όμο, Μπλάζιτς, Πίτι, Αναστασόπουλος, Βουό.

Στον πάγκο είναι οι: Πίτκας, Καραγιάννης, Τσούκαλος, Λινάρδος, Αναστασιάδης, Κουτρομάνος, Φράγκος

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button