ΑφιερώματαΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Κώστας Προβυδάκης: Ο νεαρός μπακ που ξέρει καλά ο Πετράκης!(pics+vid)

Χθεσινό δημοσίευμα έκανε λόγο για ενδιαφέρον του ΠΑΣ Λαμία, για τον δεξιό μπακ του Εργοτέλη, Κωνσταντίνο Προβυδάκη.

Και επειδή αρκετοί είναι αυτοί που δεν γνωρίζουν τον Κωνσταντίνο Προβυδάκη, το LamiaSports μάζεψε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεστε και σας παρουσιάζει τον ποδοσφαιριστή.

Όπως αναφέραμε και στον τίτλο, ο Προβυδάκης είναι ένας ποδοσφαιριστής τον οποίο γνωρίζει καλά ο προπονητής της Λαμίας Γιώργος Πετράκης.

Τον λόγο θα τον μάθετε πιο κάτω στο Who is who του ποδοσφαιριστή…

Κωνσταντίνος Προβυδάκης

Ο Κωνσταντίνος Προβυδάκης είναι 24 ετών, έχει γεννηθεί στις 21 Μαΐου του 1994, κατάγεται από το Ηράκλειο της Κρήτης, έχει ύψος 1,74μ. και η φυσική του θέση είναι αυτή του δεξιού μπακ.

Μπορεί παρόλο αυτά να αγωνιστεί και ως αριστερός μπακ, αλλά και ως σέντερ μπακ. Στις μέχρι τώρα ομάδες που έχει αγωνιστεί, έχει παίξει και ως μέσος αλλά και αμυντικός χαφ.

Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, ο Προβυδάκης τα έκανε παίζοντας για τις ακαδημίες του Ηροδότου. Κατάφερε να αγωνιστεί και στην πρώτη ομάδα του Ηρακλείου, σημειώνοντας 20 συμμετοχές και εδώ έρχεται και η σύνδεση με τον Γιώργος Πετράκη.

Ο ΠΑΣΑ Ηρόδοτος είναι η ομάδα που ολοκλήρωσε την σύντομη καριέρα του ο προπνητής του ΠΑΣ Λαμία και την γνωρίζει αρκετά καλά.

Ο Προβυδάκης τώρα, όταν αποχώρησε από τον Ηρόδοτο, φόρεσε τη φανέλα του Ερμή Ζωνιανών. Και εδώ έχουμε σύνδεση με τον προπονητή της Λαμίας, καθώς ο Πετράκης ήταν ο προπονητής του 24χρονου μπακ στον Ερμή εκείνη την εποχή.

Έναν χρόνο έκατσαν οι δυό του στην ομάδα των Ζωνιανών… Επειτα ο Προβυδάκης επέστρεψε στον Ηρόδοτο για λίγο, για να αποχωρήσει λίγο αργότερα για την ομάδα του Εργοτέλη.

Τον Ιανουάριο του 2019 λοιπόν, ο Κωνσταντίνος φοράει τη φανέλα του Εργοτέλη για να αγωνιστεί σε 23 αγώνες, έχοντας 1 γκολ και 1 ασίστ.

Τα περισσότερα παιχνίδια του τα έχε πραγματοποιήσει ως δεξιός μπακ, ενώ όπως προαναφέραμε έχει παίξει και στα αριστερά της άμυνας.

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button