ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Παίρνει δανεικό από την ΑΕΛ Λεμεσού ο ΠΑΣ Λαμία!

"Φωτιά" στα μεταγραφικά σενάρια του ΠΑΣ Λαμία.

Τα μεταγραφικά έχουν ήδη ξεκινήσει για την ομάδα της Λαμίας η οποία δουλεύει μεθοδευμένα και πιστά στο νέο project που θέλει να παρουσιάσει ο Γιώργος Πετράκης με έμφαση στο νεανικό στοιχείο.

Έχουν ακουστεί ήδη αρκετά ονόματα υποψηφίων μεταγραφικών στόχων της Λαμίας με δημοσίευμα από την Κύπρο να προσθέτει ακόμη έναν στην εξίσωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας “ThemaSports.com”, η Λαμία θέλει να εντάξει στο δυναμικό της τον Γιάννη Γερολέμου της ΑΕΛ!

Ο μεσοεπιθετικός της ΑΕΛ Λεμεσού έχει ενημερώσει εδω και καιρό σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ την ομάδα του ότι περιμένει πρόταση από την Ελλάδα και πλέον αναμένονται εξελίξεις στο σ συγκεκριμένο κομμάτι.

O 20χρονος μεσοεπιθετικός, γέννημα θρέμμα της ομάδας της Λεμεσού, την περσινή σεζόν αγωνίστηκε σε 10 παιχνίδια πρωταθλήματος.

Οι άνθρωποι της ΑΕΛ πιστεύουν πολύ στο ταλέντο του για το λόγο αυτό ανανέωσαν γρήγορα το συμβόλαιο του έως το καλοκαίρι του 2023!

Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι ομάδα του, από τη στιγμή που θα έρθει με τη μορφή δανεισμού στην Λαμία είναι διατεθειμένη να μην αξιώσει ανταλλάγματα.

Πηγή: Lamiara. gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button