Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Είπε το «ναι» στην ΑΕΚ ο Λοτζέσκι!

Ο Ματ Λοτζέσκι αποδέχθηκε την πρόταση που είχε στα χέρια του από την ΑΕΚ και από τη νέα σεζόν θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα!

Ολοκληρώνεται το «μπαμ» της ΑΕΚ με την απόκτηση του Ματ Λοτζέσκι!

Αργά το βράδυ του Σαββάτου (25/7), ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ αποδέχθηκε την πρόταση της Ένωσης και την επόμενη σεζόν θα φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα!

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ βρίσκονταν σε προχωρημένες επαφές με τον 35χρονο και τις τελευταίες ώρες οι συζητήσεις των δύο πλευρών κατέληξαν σε συμφωνία.

Ο Λοτζέσκι αποτέλεσε τον εκλεκτό του Ηλία Παπαθεοδώρου για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής της Ένωσης, με τον έμπειρο τεχνικό να έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον Αμερικανό, καθώς θεωρεί ότι μπορεί να προσφέρει σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού.

Από ‘κει και πέρα, το μόνο που μένει είναι η ανταλλαγή των συμβολαίων μεταξύ της ομάδας και του παίκτη, που θα γίνει την Κυριακή (26/7), αλλά και η ανακοίνωση από την «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ.

Έτσι, ο 35χρονος γκαρντ/φόργουορντ επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά από έναν χρόνο κι αφού πέρασε την περσινή σεζόν στην Τόφας Μπούρσα. Θυμίζουμε ότι από το 2013 μέχρι το 2019 αγωνίστηκε σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Πηγή:Sport-fm

Διαβάστε επίσης

Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button