Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ο ΠΑΟΚ στους ανίσχυρους της κλήρωσης του Champions League και ο αστερίσκος!

Πάνω στο νήμα η Μπεσίκτας κατάφερε να εξασφαλίσει το εισιτήριο, που δεν μπορεί να αξιοποιήσει η Τραμπζονσπόρ λόγω τιμωρίας, για τα προκριματικά του Champions League.

Η ομάδα της Κωνσταντινούπολης επικράτησε με 3-0 στην έδρα της Γκεντσλερμπιρλιγκί, ξεπέρασε τη Σίβασπορ που ηττήθηκε με 3-1 από την Γκοζτέπε, στέλνοντας τον ΠΑΟΚ στους ανίσχυρους της κλήρωσης για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Από την ώρα που ξεκαθάρισαν τα πράγματα στην Τουρκία και με την Μπεσίκτας να παίρνει το δεύτερο εισιτήριο, ο «Δικέφαλος» ξέρει ότι θα είναι στους ανίσχυρους της κλήρωση και οι πιθανοί αντίπαλοι του είναι η Βικτόρια Πλζεν από την Τσεχία, η Ραπίντ Βιέννης από την Αυστρία και η ομάδα από την Κωνσταντινούπολη, η Μπεσίκτας.

Tips
** H κλήρωση για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League είναι προγραμματισμένη για τις 10 Αυγούστου

** To ένα και μοναδικό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League θα γίνει το διήμερο 25-26 Αυγούστου, με την έδρα να προκύπτει στη διαδικασία της κλήρωσης.

** Σε περίπτωση πρόκρισης στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League ο ΠΑΟΚ θα έχει εξασφαλίσει το μίνιμουμ, την συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League.

** Ο «Δικέφαλος» έχει αντιμετωπίσει στο παρελθόν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την Ραπίντ Βιέννης για τα playoffs του Europa League την σεζόν 2012-13. Επικράτησε στο πρώτο παιχνίδι με 2-1 στο γήπεδο της Τούμπας, αλλά ηττήθηκε στο «Gerhard-Hanappi-Stadion» της Βιέννης με 3-0 και έμεινε εκτός ομίλων.

** Πέρσι πάλι στον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League η Βικτόρια Πλζεν βρέθηκε στο δρόμο του Ολυμπιακού. Μετά το 0-0 του πρώτου αγώνα οι «ερυθρόλευκοι» είχαν επικρατήσει με 4-0 στο δεύτερο παιχνίδι και πέρασαν στον τρίτο γύρο της διοργάνωσης.

Πηγή: Gazzetta. gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button