ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Όταν ο Γερολέμου δοκιμαζόταν στην Μπενφίκα… και ο Νταμπίζας τον ήθελε στον ΠΑΟ!

Αίσθηση έχει προκαλέσει το δημοσίευμα που θέλει τον νεαρό μεσοεπιθετικό, Γιάννη Γερολέμου, να βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία.

Για το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Λαμία για τον Γερολέμου σας γράψαμε, για το ποιος είναι ο ποδοσφαιριστής ας ενημερώσαμε, τώρα ήρθε η στιγμή να σας αναφέρουμε και ποιες ομάδες είχαν ασχοληθεί μαζί του στο παρελθόν.

Μέσα από την έρευνα που κάναμε για να μάθουμε περισσότερα για τον Γιάννη Γερολέμου, καταλάβαμε σίγουρα πως πρόκειται για ένα ταλέντο του κυπριακού ποδοσφαίρου, το οποίο έχει απασχολήσει ομάδες της Ευρώπης… αλλά και της SuperLeague 1.

Το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και το ξεχωριστό scout report του Νταμπίζα!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν από τα δικά μας και να αναφερθούμε στο ενδιαφέρον που ηπήρχε το 2018 από τον Παναθηναϊκό για τον νεαρό ποδοσφαιριστή.

Ο Νίκος Νταμπίζας, ο τότε τεχνικός διευθυντής των «πρασίνων» είχε βάλει στο στόχαστρό του δύο παίκτες από την Κύπρο και ένας από αυτούς ήταν και ο Γιάννης Γερολέμου.

Τα ρεπορτάζ τότε είχαν φέρει αρκετά στην ελληνική ομάδα τον 20χρονο τώρα αριστεροπόδαρο παίκτη της ΑΕΛ και τον Ανδρέα Κατσαντώνη της Ομόνοιας.

Τελικά, καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν ολοκληρώθηκαν…

Η δοκιμή στην Πορτογαλία!

Έναν χρόνο πριν γίνει γνωστό το ενδιαφερον του Παναθηναϊκού για τον Γερολέμου, ο νεαρός ποδοσφαιριστής είχε φύγει με απόφαση της ΑΕΛ για την Πορτογαλία, όπου δοκιμάστηκε από την Μπενφίκα.

Ήταν μία τεράστια ευκαιρία για τον Κύπριο ποδοσφαιριστή να αγωνιστεί σε υψηλότερο επίπεδο, παρόλο αυτά δεν κατάφερε να παραμείνει ως ποδοσφαιριστής στην πορτογαλική ομάδα.

Η τότε ανακοίνωση της ΑΕ Λεμεσού ανέφερε:

Η ΑΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΗΜΟΣΙΑ ΛΤΔ ανακοινώνει ότι “στα γραφεία μας από την Μπενφίκα γραπτή πρόταση για τον ποδοσφαιριστή γέννημα θρέμμα των “Ακαδημιών ΑΕΛ” Γιάννη Γερολέμου για μετάβαση και συμμετοχή του στις προπονήσεις της Πορτογαλικής ομάδας, με σκοπό να μελετήσουν ενδεχόμενη πρόταση για απόκτησή του.

Η Διοίκηση αποφάσισε μετά χαράς να ανοίξει την πόρτα στον Γιάννη για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του, με την ελπίδα ότι όλα θα παν καλά και θα καταφέρει να κάνει τα όνειρα όλων μας για διεθνή καριέρα πραγματικότητα, διαφημίζοντας παράλληλα και στην Πορτογαλία την άριστη δουλειά που γίνεται εδώ και χρόνια στην Ακαδημία της Αθλητικής Ένωσης Λεμεσού.

Διαβάστε επίσης

Back to top button