Άλλα αθλήματαΜπάσκετ

Δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση για τον Έσπερο!

Σε μία από τις δυσκολότερες έδρες του πρωταθλήματος θα αγωνιστεί σήμερα ο Έσπερος Λαμίας. Δείτε την pre game ανάλυση από τους Esperos Lamias BC fan club.

’ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ, ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΟΚΑΤΑΒΛΗΤΗ ΕΔΡΑ ’’.

Το  ΣΑΒΒΑΤΟ 23 -02-2019,ώρα 17:00 στο  κλειστό  της πόλης της ΒΕΡΟΙΑΣ, διεξάγεται ο αγώνας Β’ Εθνικής Ανδρών basketball,μεταξύ των ομάδων  ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ  – ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ.

Σίγουρα η νέα αναμέτρηση εκτός έδρας στην Βέροια είναι η πιο δύσκολη που έχουμε δώσει μέχρι σήμερα.

Η ομάδα του Φιλιππου Βέροιας συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία πολύ καλής ομάδας. Έχει   έναν ικανότατο προπονητή τον κ. Γκίμα , με φιλοσοφία την σκληρή άμυνα , παίκτες με εμπειρία από Α2 κατηγορία, που παίζουν για χρόνια μαζί  και με την συμπαράσταση των φιλάθλων τους συνθέτουν μια δυσκολοκατάβλητη έδρα.

Εμείς ως ΕΣΠΕΡΟΣ ΛΑΜΙΑΣ απέναντι σε αυτή την πραγματικότητα δεν έχουμε την πολυτέλεια να το σκεφθούμε πολύ. Μόνο ένας δρόμος υπάρχει αν θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί.

Διάθεση αγωνιστικότητας, Διάθεση απολύτου συγκέντρωσης για 40’ λεπτά, Διάθεση για άμυνα,  Διάθεση για ψυχραιμία στο επιθετικό κομμάτι ,Διάθεση για κατάθεση ψυχής και τελικά για  Διάθεση καταγραφής εικόνας, σύμφωνα με τις  δυνατότητες ενός εκάστου και καταγραφής πνεύματος ομαδικότητας.

Τίποτα δεν είναι εύκολο στον φετινό αγωνιστικό μαραθώνιο  της  Β’ Εθνικής κατηγορίας . Το κάνει ακόμη πιο δύσκολο η ποιότητα  όλων των ομάδων.

Δεν μπορούμε να κάνουμε δεύτερες σκέψεις. Τώρα είναι τα δύσκολα,  Τώρα πρέπει να εμφανίσουμε, την ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΑΣ.

Καλό μας ταξίδι,…καλό μας παιχνίδι.

Esperos lamias bc fan club

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης
Close
Back to top button