Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τα δεδομένα για τις επιστροφές των Σιόβα και Μανωλά

Ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά τις περιπτώσεις των Κώστα Μανωλά και Δημήτρη Σιόβα, όμως υπάρχουν αρκετές δυσκολίες στη μέση.

Ο Ολυμπιακός εξετάζει σοβαρά τις περιπτώσεις των Κώστα Μανωλά και Δημήτρη Σιόβα, όμως υπάρχουν αρκετές δυσκολίες στη μέση.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στον σημερινό (12/6) Τύπο, οι δύο έμπειροι στόπερ επιθυμούν να επιστρέψουν στην Ελλάδα και στον Ολυμπιακό, έχοντας πάντως διαφορετικά δεδομένα στις… πλάτες τους.

Ο Σιόβας δύσκολα θα συνεχίσει στην Ουέσκα μετά τον υποβιβασμό της και ήδη υπάρχει… κινητικότητα για την μεταγραφή του, αφού στο συμβόλαιό του υπάρχει και ρήτρα ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ. Μάλιστα, στην Ισπανία αναφέρουν ότι ο διεθνής σέντερ μπακ βρίσκεται κοντά στον Ολυμπιακό.

Από εκεί και πέρα, η υπόθεση του Μανωλά είναι πιο δύσκολη, αφού δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι το 2024 και οι ετήσιες αποδοχές του από τη Νάπολι φτάνουν τα 5 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι Ιταλοί τον κοστολογούν κοντά στα 25 εκατομμύρια ευρώ. Επίσης, ο Λουτσιάνο Σπαλέτι ζήτησε την παραμονή του 30χρονου στόπερ και τη νέα σεζόν, κάτι που δημιουργεί ακόμα μεγαλύτερα προβλήματα στην υπόθεση της επιστροφής του στους «ερυθρόλευκους».

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button