Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Αρνήθηκε πρόταση ύψους 4 εκατ. ευρώ από την Σπόρτινγκ για Αλεξανδρόπουλο!

Πρόταση 4 εκατ. ευρώ έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, με τους πράσινους να απαντούν αρνητικά. #slgr #panathinaikosfc #transfernews #season2022_2023

Πρόταση 4 εκατ. ευρώ έφτασε στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο, με τους πράσινους να απαντούν αρνητικά.

Ο Αλεξανδρόπουλος έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων από το εξωτερικό. Ο νεαρός χαφ έχει πολύ καλά χαρακτηριστικά ενώ έχει ήδη αρκετές εμφανίσεις για την ηλικία του, πράγμα που έχει κάνει αρκετές ομάδες να μπουν στην διαδικασία να τον… ξεψαχνίσουν.

Όπως σας είχε αποκαλύψει το SDNA πριν από λίγο καιρό, οι πράσινοι είχαν απαντήσει αρνητικά σε πρόταση 3 εκατ. ευρώ για τον νεαρό χαφ από την ιταλική Βερόνα.

Την ίδια στιγμή ψιλά στη λίστα εδώ και καιρό έχει και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, η οποία μάλιστα κατέθεσε και επίσημη πρόταση στο τριφύλλι για τον Αλεξανδρόπουλο ύψους 4 εκατ. ευρώ.

Η απάντηση του τριφυλλιού ήταν αρνητική, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον, μιας και με μία πρόταση πάνω από 5-5,5 εκατ. ευρώ ο Παναθηναϊκός ενδεχομένως να μην είναι τόσο αρνητικός.

Πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button