ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Στις καλύτερες αποκρούσεις της Κύπρου ο Βελλίδης! (vid)

Σημαντική διάκριση για τον πρώην γκολκίπερ του ΠΑΣ Λαμία, Μάρκο Βελλίδη.

Αν και έκατσε μόλις λίγους μήνες στην Κύπρο και στον Ολυμπιακό Λευκωσίας, ο Μάρκος Βελλίδης κατάφερε να “κλέψει” τις εντυπώσεις πραγματοποιώντας μια από τις καλύτερες επεμβάσεις του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, η απόκρουσή του αυτή ψηφίστηκε ως μία από τις καλύτερες.

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Μέσα από όλες τις αποκρούσεις οι οποίες βραβεύθηκαν ως οι καλύτερες της αγωνιστικής για την Κανονική περίοδο του πρωταθλήματος 2019/20, o ΠΑ.Σ.Π. και η STOIXIMAN παρουσίασαν τις κορυφαίες έντεκα ζητώντας από τους φιλάθλους αλλά και τους ίδιους τους 11 τερματοφύλακες να ψηφίσουν τις 3 αγαπημένες τους. Στην κορυφαία τριάδα ο Βελλίδης!

Ο Μάρκος Βελλίδης αποχώρησε με περιπετειώδη τρόπο τον περασμένο Νοέμβρη από την Λαμία συνεχίζοντας την καριέρα του στην Κύπρο και τον Ολυμπιακό Λευκωσίας.

Ο έμπειρος πορτιέρο δεν άφησε να τον επηρεάσουν τα όσα συνέβησαν μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον ΠΑΟΚ και την απομάκρυνσή του από την ομάδα, όντας παίκτης κλειδί για την ομάδα του στο πρωτάθλημα της Κύπρου.

Μάλιστα στο παιχνίδι του 2ου γύρου με αντίπαλο την Ομόνοια ο Βελλίδης “κατέβασε ρολά” με την απόκρουσή του να βραβεύεται ως η καλύτερη της αγωνιστικής.

Μέσα από όλες τις αποκρούσεις οι οποίες βραβεύθηκαν ως οι καλύτερες της αγωνιστικής για την Κανονική περίοδο του πρωταθλήματος 2019/20, o ΠΑ.Σ.Π. και η STOIXIMAN παρουσίασαν τις κορυφαίες έντεκα ζητώντας από τους φιλάθλους αλλά και τους ίδιους τους 11 τερματοφύλακες να ψηφίσουν τις 3 αγαπημένες τους

Η ψηφοφορία τόσο των φιλάθλων όσο και των τερματοφυλάκων έφεραν την απόκρουση του Βελλίδη στην 3η θέση!.

Ακολουθούν πιο κάτω οι πέντε πρώτοι στις επιλογές φιλάθλων και τερματοφυλάκων αντίστοιχα, που συμφώνησαν ότι η κορυφαία ήταν του Φαμπιάνο της Ομόνοιας.

Ψηφοφορία Φιλάθλων
1. Φαμπιάνο
2. Μπόρις Κλάιμαν
3. Μάρκος Βελλίδης
4. Χαράλαμπος Κυριακίδης
5. Giorgi Loria

Ψηφοφορία Τερματοφυλάκων
1. Φαμπιάνο
2. Μπόρις Κλάιμαν
3. Μάρκος Βελλίδης
4. Αρτούρ Ρούντκο
5. Ζόελ Μολ

Διαβάστε επίσης

Back to top button