ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ο Αντέτζο για την εθνική Νιγηρίας και τον ΠΑΣ Λαμία!

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία, Ντάνιελ Αντέτζο, μίλησε στο "brila.net" για την χρόνια που πέρασε αλλά και για τα κριτήρια επιλογής των ποδοσφαιριστών στις εθνικές ομάδες!

Σε αθλητικό σάιτ της Νιγηρίας μίλησε ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία, Ντάνιελ Αντέτζο ο οποίος αναφέρθηκε στα κριτήρια  επιλογής ποδοσφαιριστών από τους ομοσπονδιακούς προπονητές.

Αυτό που τόνισε ο Νιγηριανός άσσος είναι πως θα έπρεπε να γίνεται η επιλογή του παίκτη με βάση την ικανότητα και όχι την ηλικία…

Τώρα πέραν από τα κριτήρια γιά την εθνική ομάδα, ο Αντέτζο έκανε και μια ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, στην οποία σημείωσε 31 συμμετοχές από τα συνολικά 33 παιχνίδια της Λαμίας, σημειώνοντας και 1 γκολ.

Ο 30χρονος αμυντικός δήλωσε στο “brila.net” ότι κέρδισε την εμπιστοσύνη των προπονητών του και για αυτό τον λόγο ήταν βασικός σχεδόν σε όλα τα παιχνίδια της Λαμίας.

Υπογράμμισε μάλιστα, πως για τον λόγο αυτό θα άξιζε μια κλήση στην εθνική ομάδα της Νιγηρίας, χωρίς να παίζει ρόλο η ηλικία τους αλλά η ικανότητα του και οι δυο εξαιρετικές χρονιές που έχει κάνει με τον ΠΑΣ Λαμία.

Διαβάστε τις δηλώσεις του ποδοσφαιριστή:

«Να γίνεται η επιλογή ιδιαίτερα από την ικανότητα γιατί είναι αλήθεια ότι πρέπει να δώσεις στους νέους τη δυνατότητα να παίξουν, αλλά αν έχεις έναν έμπειρο παίκτη με καλή ποιότητα που μπορεί να βοηθήσει την ομάδα γιατί όχι. Δεν σας λέω να κληθούν όλοι οι παλιοί παίκτες, αλλά να γίνει ένας συνδυασμός νέων και έμπειρων παικτών όπου θα μπορούν οι παλιοί να καθοδηγήσουν τους νέους. Πιστεύω ότι είναι ο τέλειος συνδυασμός”.

Διαβάστε επίσης

Back to top button