ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Χασίμ Μαστούρ: “Βρήκα το χαμόγελό μου ξανά, υπέφερα από κατάθλιψη”

Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε έχοντας πάνω του την ταμπέλα του wonderkid και την κατάθλιψη που πέρασε μίλησε σε συνέντευξή του ο Χασίμ Μαστούρ, ο οποίος πέρασε και για ένα "φεγγάρι" από την ομάδα της Λαμίας.

Για τις δύσκολες στιγμές που έζησε έχοντας πάνω του την ταμπέλα του wonderkid και την κατάθλιψη που πέρασε μίλησε σε συνέντευξή του ο Χασίμ Μαστούρ, ο οποίος πέρασε και για ένα “φεγγάρι” από την ομάδα της Λαμίας.

Ο Χασίμ Μαστούρ ήδη από την ηλικία των δεκατεσσάρων είχε στρέψει τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής κοινότητας πάνω του, με τα μπλοκάκια των σκάουτς να γεμίζουν με το όνομα του wondekid, όπως είχε χαρακτηριστεί στο ξεκίνημά του ο νεαρός παίκτης της Μίλαν.

Η καριέρα του δεν δικαίωσε όσους υποστήριζαν ότι ο Μαροκινός μεσοεπιθετικός έχει όλα τα φόντα για να πρωταγωνιστήσει, καθώς παρά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, του έλειψε η πνευματική διαύγεια, όπως δήλωσε και ο ίδιος σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Η προσοχή των μέσων ενημέρωσης γύρω από τη μετακίνησή μου στο Μιλάνο εξασφάλισε ότι οι σύλλογοι και οι σύμβουλοι με είδαν περισσότερο ως μια ευκαιρία να βγάλουν κέρδος, παρά ως μια αθλητική ευκαιρία με την οποία πρέπει να κάνεις υπομονή“, δήλωσε αρχικά ο Μαστούρ όσον αφορά την πίεση που είχε στις πλάτες του από μικρός.

Αυτό τον οδήγησε σε δύσκολα μονοπάτια, τονίζοντας: “Υπέφερα από κατάθλιψη“. Ωστόσο, ανέφερε ότι τα έχει αφήσει όλα πίσω του βρίσκοντας “το χαμόγελό ξανά στο Μαρόκο“.

Ο Χασίμ Μαστούρ, ο οποίος πέρασε και από τη Stoiximan Super League τη σεζόν 2018/19 για λογαριασμό της Λαμίας χωρίς να αφήσει τα διαπιστευτήριά του, πλέον αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του Μαρόκου με τη φανέλα της Μπότολα Προ Ίνβι.

πηγή: Sport24

Διαβάστε επίσης

Back to top button