Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

«Παίκτες της Superleague 2 κάνουν νυχτοκάματα για να ζήσουν»!

Για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές της δεύτερης κατηγορίας μίλησε ο αμυντικός του Αλμωπού Αριδαίας, Δημήτρης Σουλιώτης. #slgr2 #ποδοσφαιριστές #ΑλμωπόςΑριδαίας #Σουλιώτης #SportsNews #season2022_2023

Για την τραγική οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκονται αρκετοί ποδοσφαιριστές της δεύτερης κατηγορίας μίλησε ο αμυντικός του Αλμωπού Αριδαίας, Δημήτρης Σουλιώτης.

Ο 28χρονος αμυντικός πέτυχε το γκολ της αγωνιστικής στη Superleague 2, με ένα τρομερό ψαλιδάκι στο 2-0 του Αλμωπού επί του Ηρακλή.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα “Ελευθερία” αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις πολύ δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στη δεύτερη κατηγορία.

«Οικονομικά προβλήματα έχει σχεδόν όλη η κατηγορία και πρέπει να βρεθεί άμεσα λύση στο ζήτημα αυτό, γιατί εξαρτώνται πολλές οικογένειες από αυτό το πρωτάθλημα. Νέα παιδιά προσπαθούν να επιβιώσουν, αλλά και παίκτες που είναι οικογενειάρχες κάνουν υπομονή, ως πότε όμως… Δεν ξέρουμε πόσο θα αντέξουμε. Υπάρχουν παίκτες της κατηγορίας που αναγκάζονται να κάνουν νυχτοκάματα για να ζήσουν…», ανέφερε μεταξύ άλλων.

πηγή: SDNA

Διαβάστε επίσης

Back to top button