ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Το 7 στα 7 του ΠΑΟΚ μέσα στην Τούμπα!

Ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα στις 19:30 θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan SuperLeague, έναν αντίπαλο που δεν έχει καταφέρει ακόμη να κερδίσει...

Ο ΠΑΣ Λαμία σήμερα στις 19:30 θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΟΚ για την 4η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan SuperLeague, έναν αντίπαλο που δεν έχει καταφέρει ακόμη να κερδίσει…

ΠΑΟΚ – ΛΑΜΙΑ

Σε 14 αναμετρήσεις που έχει αντιμετωπίσει τη Λαμία εντός και εκτός έδρας ο ΠΑΟΚ μετρά ισάριθμες νίκες. Στην έδρα του μάλιστα έχει δεχθεί μόλις ένα τέρμα σε αυτά τα επτά παιχνίδια, ενώ εκτός η Λαμία δεν έχει καταφέρει να παραβιάσει την εστία του ΠΑΟΚ.

Η Λαμία έχει καταφέρει να σπάσει αυτό το σερί μόνο σε δύο αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος, αφού για αυτό το θεσμό έχει μια ισοπαλία με 1-1 στην Τούμπα και μια με το ίδιο σκορ στη Φθιώτιδα.

Η Λαμία έχει σκοράρει για το πρωτάθλημα μόλις στη μία από τις επτά αναμετρήσεις, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει τρεις νίκες με 3-0, δύο με 4-0 και οι άλλες είναι με 2-1 και 1-0.

Η πρώτη συνάντηση ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν στις 28 Ιουνίου 1972 και μάλιστα για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος σε μονό παιχνίδι, με την Λαμία να γίνεται η πρώτη ομάδα της τότε Β’ Εθνικής που έφτασε στα ημιτελικά του θεσμού.

Το μεταξύ τους παιχνίδι ήταν μονό και ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 χάρη στα γκολ των Κούδα και Αποστολίδη.

7 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

7 ΝΙΚΕΣ ΠΑΟΚ

0 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

0 ΝΙΚΕΣ ΛΑΜΙΑ

ΓΚΟΛ: 20-1

Διαβάστε επίσης

Back to top button