ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έφτασε τα «40» ο Καραμάνος!

Τα «40» γκολ καριέρας έφτασε μετά το χθεσινό στο 1-2 του Ολυμπιακού κατά του ΠΑΣ Λαμία, ο αρχηγός των «κυανόλευκων», Τάσος Καραμάνος. #slgr #slgrinterwetten #lamiafc #LAMOLY #αριθμοί

Τα «40» γκολ καριέρας έφτασε μετά το χθεσινό στο 1-2 του Ολυμπιακού κατά του ΠΑΣ Λαμία, ο αρχηγός των «κυανόλευκων», Τάσος Καραμάνος. #slgr #slgrinterwetten #lamiafc #LAMOLY #αριθμοί

Εντυπωσιακή άνοδο στην παραγωγικότητα είχε 2η αγωνιστική της Super League Interewetten, αφού επιτεύχθηκαν 19 γκολ, έναντι των 11 της πρεμιέρας.

Σκόραραν οι 11 από τις 14 ομάδες, ενώ στην 1η αγωνιστική είχαν σκοράρει μόλις πέντε. Μόλις ένα πέναλτι είχε η αγωνιστική, όπως ακριβώς και η πρώτη. Ξεχωρίσαμε ενδιαφέροντες αριθμούς της αγωνιστικής:

350… αγώνες στη μεγάλη κατηγορία έφτασε ο Παναιτωλικός με τη σημαντική νίκη του με 2-1 μέσα στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου.

250… νίκες στην ιστορία του στην Α’ Εθνική/Super League συμπλήρωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα. Για να φτάσει σε αυτόν τον αριθμό, χρειάστηκε να παίξει 809 αγώνες, όπου έχει ακόμα 217 ισοπαλίες και 342 ήττες.

50… ήττες στην έδρα του έχει πλέον ο Αστέρας Τρίπολης στην ιστορία της Super League. Σε 229 αγώνες έχει ακόμα 109 νίκες και 70 ισοπαλίες.

40… γκολ στην επαγγελματική του καριέρα έφτασε ο Τάσος Καραμάνος. Ήταν το δεύτερό του σε βάρος του Ολυμπιακού, μετά από αυτό που είχε πετύχει το 2014 και είχε χαρίσει τη νίκη στον Ατρόμητο.

28… αγώνες στη Super League χωρίς νίκη ήταν ο Ιωνικός, από τις 10 Σεπτεμβρίου 2006, όταν είχε νικήσει 1-0 (29′ σουτ Ονουάτσι) τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Χρειάστηκε να περιμένει περισσότερο από 15 χρόνια.

10… παιχνίδια έπρεπε να διεξαχθούν για να σκοράρει φιλοξενούμενη ομάδα στο πρώτο ημίχρονο. Τη λύση έδωσε ο  Πάολο Φερνάντες του Βόλου στη Ριζούπολη.

5… παιχνίδια πρωταθλήματος χωρίς γκολ είναι ο Άρης, επεκτείνοντας στην περασμένη σεζόν. Δεν σκόραρε στα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος από το 2012.

5… χρόνια είχε να κερδίσει το πρώτο εκτός έδρας παιχνίδι του στη σεζόν ο Παναιτωλικός. Από το 2016, όταν είχε επικρατήσει του… Ατρομήτου στο Περιστέρι με 2-0!

Διαβάστε επίσης

Back to top button