ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Η Λαμία, ο Πέλκας και η μεταγραφή που δεν έγινε ποτέ!

Ή απλά... πήρε μία παράταση!

Πριν από 15 ημέρες περίπου είδε το φως της δημοσιότητας ένα σενάριο το οποίο ήθελε τον ΠΑΣ Λαμία να αγοράζει τον νεαρό ποδοσφαιριστή Βασίλη Πέλκα, από τον ΑΟ Τρικάλων.

Μέσα από την εκπομπή μας στο Ράδιο Λαμία, το #Τρίο_Μπελκάντο σας είχαμε επιβεβαιώσει πως η ομάδα της Φθιώτιδας κινείται για την απόκτηση του Πέλκα, μία περίπτωση η οποία έμοιαζε ιδανική από την στιγμή που έχει γίνει ξεκάθαρο πως ο σύλλογος της Φθιώτιδας θα πορευτεί φέτος με νεαρά παιδιά από την περιοχή αλλά και τους γύρο νομούς.

Πριν από 5 ημέρες έγινε γνωστό πως η μεταγραφή του νεαρού μεσοεπιθετικού φαίνεται να «παγώνει» και ίσως να «έπαιρνε σάρκα και οστά» την επόμενη μεταγραφική περίοδο, δηλαδή τον Ιανουάριο.

Βέβαια, κάτι τέτοιο τώρα έχει δυσκολέψει αρκετά, καθώς χθες ο Πέλκας ανανέωσε για έναν χρόνο με τον ΑΟΤ, πράγμα που μας δίνει να καταλάβουμε πως η περίπτωση της μεταγραφής έχει «παγώσει» για τα καλά.

Γιατί όμως δεν προχώρησε μία μεταγραφή που ήταν σχεδόν σίγουρη;

Αν κάτι μπορούμε να αναφέρουμε από το δικό μας ρεπορτάζ, όσο αφορά την αρνητική τροπή που πήρε η μεταγραφή είναι πως η επιλογή του Βασίλη Πέλκα, δεν ήταν του τωρινού προπονητή της Λαμίας, Γιώργου Πετράκη. Βέβαια αυτό δεν λέει και κάτι καθώς τον πρώτο λόγο για τις μεταγραφές φαίνεται πως δεν τον έχει ο νεαρός κόουτς αλλά η διοίκηση της «κυανόλευκης» ομάδας κάτι που ήταν γνωστό!

Τώρα, το Sportime βάζει έναν ακόμη παράγοντα στο παιχνίδι της μη ολοκλήρωσης της μεταγραφής και αυτή είναι το οικονομικό. Για να δώσουν τα Τρίκαλα τον Πέλκα, ήθελαν ένα μικρό ποσό και σύμφωνα με το αθηναϊκό σάιτ αυτός ήταν ο λόγος που τελικά δεν προχώρησε η μετακίνηση αυτή.

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Καιρό τώρα ο Παπαϊωάννου έχει ξεκαθαρίσει πως το μπάτζετ θα πέσει και τη νέα χρονιά θα βάλει λιγότερα χρήματα. Το να χαλάσει, όμως, μία μεταγραφή για τέτοιο ποσό είναι μάλλον ενδεικτικό των… προθέσεων του ιδιοκτήτη.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι υπάρχει προβληματισμός και για το γεγονός πως έως τώρα δεν έχουν λυθεί κάποια συμβόλαια που είχε ζητήσει. Κατά μία πηγή έχει δυσαρεστηθεί ακόμα και με στενούς συνεργάτες του με την όλη κατάσταση.

Διαβάστε επίσης

Back to top button