Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Τρίκαλα: Φαβορί ο Καβακάς – Τέσσερις ακόμα προσφυγές από το παρελθόν

Στην τελική ευθεία το θέμα του προπονητή στα Τρίκαλα και ο Τίμος Καβακάς είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στην τελική ευθεία το θέμα του προπονητή στα Τρίκαλα και ο Τίμος Καβακάς είναι το φαβορί για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ξεκίνησε ο σχεδιασμός στον ΑΟ Τρίκαλα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς ανεξαρτήτως αναδιάρθρωσης θα αγωνίζεται στη Super League 2.

Ο Νίκος Σαμολαδάς παραμένει στο πόστο του γενικού διευθυντή, είναι αυτός που θα πάρει τις σημαντικές αποφάσεις, πρωτίστως στο θέμα του προπονητή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportime.gr, φαβορί για να αναλάβει την ομάδα της Θεσσαλίας είναι ο Τίμος Καβακάς.

Ο 48χρονος κόουτς είναι πολύ πιθανό να επιστρέψει στους Θεσσαλούς έπειτα από επτά χρόνια. Στις 19 Νοέμβρη του 2013 προσλήφθηκε, στις 13 Φεβρουαρίου του 2014 αποχώρησε. Στη Γ’ εθνική τότε, σε εννέα ματς στον πάγκο κατέγραψε τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.

Τη φετινή σεζόν αντικατέστησε τον Μανώλη Παπαματθαιάκη στον πάγκο του ΟΦ Ιεράπετρας. Δεν κατάφερε, όμως, να σώσει αγωνιστικά τους Κρητικούς. Σε 22 ματς, μόλις τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και 13 ήττες.

Τέσσερις κατά ΑΟΤ στο Διαιτητικό

Μεγαλώνει η λίστα των ποδοσφαιριστών που φόρεσαν τη φανέλα του ΑΟ Τρίκαλα τη σεζόν 2005-06 και αποφάσισαν έπειτα από 15 χρόνια να κινηθούν νομικά.

Μετά τους Ζαν Ντενί Ουάνγκα και Μάκη Αγγελόπουλο (ήρθε σε διακανονισμό και απέσυρε την προσφυγή του), τέσσερις ακόμα ποδοσφαιριστές έχουν καταθέσει αίτηση επιβολής ποινών στο Διαιτητικό Δικαστήριο.

Πρόκειται για τους Γιουσούφ Αούντου, Στάθη Θεοφάνους, Αλέξη Κάντα και Βασίλη Σπυρόπουλο των οποίων οι υποθέσεις έχουν προγραμματιστεί να συζητηθούν τη Δευτέρα (31/05).

Σύμφωνα με τους Θεσσαλούς, τα χρήματα που τους οφείλονται δεν είναι πολλά και ο Ηλίας Αϊβάζογλου θα τακτοποιήσει τις οφειλές.

πηγή: Sportime.gr

Διαβάστε επίσης

Back to top button