Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Ομάδα του “big-4” θέλει τον Βασιλαντωνόπουλο!

Τον πρώην μπακ-χαφ του ΠΑΣ Λαμία, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο έχει στο στόχαστρό της ομάδα από το "big-4".

Από τη μια οι δυο χρονιές του με τον ΠΑΣ Λαμία και από την άλλη η εξαιρετική μισή σεζόν στην Πολωνία έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων για τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο.

Μια από αυτές είναι και ο Παναθηναϊκός!

Διαβάστε το ρεπορτάζ του trifilara. gr:

Ο Τσάβι Ρόκα κυριολεκτικά “χτενίζει” ότι υπάρχει σε μπακ με τις προδιαγραφές που θέλει ο Παναθηναϊκός. Ένας πιο ακριβός δεξιός οπισθοφύλακας, ένα δεξί  φουλ μπακ πιο προσιτό οικονομικά και ένα αριστερό μπακ να ηγηθεί έως ότου επιστρέψει και ο Χατζηθεοδωρίδης.

Η λίστα του Καταλανού γεμίζει καθημερινά με ονόματα και προτάσεις, ενώ η κλεψύδρα ενόψει της έναρξης της  προετοιμασίας αδειάζει.

Φουλάρει στις επιλογές του ο τεχνικος δ/ντης των «πράσινων» αλλά οι εκλεκτοί δεν έχουν βρεθεί ακόμη. Τα χαρακτηριστικά που θέλει είναι παίκτες με επιθετική τάση,  για να υποστηρίξουν το 4- 3-3 του Πογιάτος. Χωρίς παράλληλα να αμελούν τα αμυντικά τους καθήκοντα.

Γρήγορο ποδόσφαιρο, γρήγορα μπακ. Πολλά από τα ονόματα που διαβάζεται δεν είναι απαραίτητο να αποκτηθούν, για να τα διαβάζεται όμως στο Trifilara.gr σημαίνει ξεκάθαρα ότι εξετάζονται σοβαρά,  ασχέτως εάν θα προκριθούν…

Ένα εξ αυτών ,λοιπόν, που διασταυρωμένα υπάρχει στη λίστα του Ρόκα, είναι του δεξιού οπισθοφύλακα της ΑΕΚ του  Σταύρου Βασιλαντωνόπουλου.

Ο 28χρονος δεξιός μπακ είναι τρίτη επιλογή της Ένωσης  πίσω από τους Μπακάκη και Παουλίνιο. Πρόσφατα επέκτεινε το συμβόλαιο του μέχρι το 2021. Και παρόλο που ο Παναθηναϊκός δεν ασχολείται με δανεικούς ποδοσφαιριστές, ο τεχνικός διευθυντής των «πράσινων» έχει συγκεντρώσει θετικά  στοιχεία για την περίπτωση του. Και τον ενδιαφέρει στο βαθμό που θα έμενε ελεύθερος από την ΑΕΚ. Ώστε να συνδυαστεί αυτή η ελευθερία έστω, με ένα ποσοστό μεταπώλησης για την Ένωση.

Κάθε χρόνο που περνάει ο ποδοσφαιριστής είναι στο ίδιο έργο θεατής. Αφενός του λένε ότι τον υπολογίζουν, αφετέρου θα δείτε στις πληροφορίες παρακάτω, ό,τι ενώ έχει ποδοσφαιρικές παραστάσεις δίνεται συνήθως  δανεικός. Η περίπτωση του σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες έχει πέσει στο τραπέζι συζήτησης αυτές τις μέρες χωρίς να υπάρχει καμία οριστική απόφαση για τον μέλλον του.

Ο Ρόκα έχει εντοπίσει την περίπτωση του παίκτη, την έχει προσθέσει  στη λίστα του και χωρίς να έχει πάρει την τελική απόφαση,  παρακολουθεί τις εξελίξεις με την Ένωση διακριτικά. Η αλήθεια είναι ότι δεν πρόκειται για μία εύκολη περίπτωση αφού ανήκει σε άλλη ομάδα.

Ο παίκτης στο παρελθόν είχε απασχολήσει τους «πράσινους» επί Γιώργου Δώνη. Η περίπτωση του ήταν περίπλοκη και ουδέποτε ο Παναθηναϊκός κινήθηκε για την απόκτηση του. Σύμφωνα με πληροφορίες μας εφόσον η ΑΕΚ άναβε «πράσινο» για την παραχώρηση του, θα μπορούσε να απασχολήσει υπό προϋποθέσεις τον Παναθηναϊκό, καθώς τα  αγωνιστικά χαρακτηριστικά του συγκινούν τον Τσάβι Ρόκα.

Το site μας παρακολουθεί τις εξελίξεις επακριβώς και επιφυλασσόμεθα να σας μεταφέρουμε τις επόμενες  κινήσεις του Παναθηναϊκού. Που φέρεται διατεθειμένος να εμπλουτίσει το έμψυχο δυναμικό και με αλλά Ελληνόπουλα.

To who is who του Βασιλαντωνόπουλου

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος είναι 28 χρονών και αγωνίζεται ο δεξιός οπισθοφύλακας. Ξεκίνησε από την Αναγέννηση/Αίας Συμπολιτείας όταν ήταν 10 ετών, ακολούθησε η Θύελλα Αιγίου και η Παναχαΐκή, όπου έμεινε από το 2012 μέχρι το 2014, σημειώνοντας 50 εμφανίσεις. Τη σεζόν 2014 – 2015 αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Σμύρνης όπου πραγματοποίησε 17 συμμετοχές. Το μεγάλο βήμα το έκανε το 2015 πηγαίνοντας στην ΑΕΚ κάνοντας 4 συμμετοχές. Την  επόμενη σεζόν πηγαίνει στη  Βέροια ως δανεικός από τους κιτρινόμαυρους  όπου αγωνίστηκε σε 28 παιχνίδια, ενώ ακολούθησε ο διετής δανεισμός του στη Λαμία μέχρι το καλοκαίρι του 2019 με συνολικά 54 εμφανίσεις. Φέτος αγωνίστηκε στη Γκούρνικ Ζάμπζε και πάλι ως δανεικός από την ΑΕΚ. Μάλιστα ήταν η πρώτη φορά που έπαιξε εκτός Ελλάδας. Με την Πολωνική ομάδα είχε 11 συμμετοχές και 2 γκολ.

Διαβάστε επίσης

Back to top button