Νέα από ΕλλάδαΠοδόσφαιρο

Χριστοδουλόπουλoς: “Είμαι ευχαριστημένος, ιδανικό να παραμείνω”

O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος χαρακτηρισε ως ιδανικό το σενάριο που τον θέλει να παραμένει στην ΑΕΚ.

Επίσης έδωσε μεγάλο μπράβο στον κόσμο της “‘Ενωσης” και τους απέδωσε σε σημαντικό βαθμό τα θετικά αποτελέσματα με  Ολυμπιακό και Αούστρια.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος στη Νova:

Για το πόσο θα μείνει στην ΑΕΚ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από ότι έχω βρει εδώ, θα ήταν το ιδανικό να παραμείνω».

Για το πέρυσι και το φέτος: «Πάντα πιστεύω στον εαυτό μου αλλά το μεγαλύτερο κέρδος είναι ότι ο κόσμος μιλάει πολύ για την ομάδα. Έχει ξεκινήσει μία προσπάθεια και έχουν έρθει παίκτες για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια με αποτέλεσμα η ομάδα να γίνει όλο και καλύτερη που αρμόζει στην ιστορία της».

Για τις ανατροπές με Ολυμπιακό και Αούστρια: «Δεν είναι κάποιος σε καλή μέρα, θα τον αναπληρώσει ο διπλανός του, υπάρχει αλληλοκάλυψη, αυτό ξεκινάει από τα αποδυτήρια και ολοκληρώνεται στο γήπεδο και είναι ένα πολύ σημαντικό στοιχείο. Κρατάμε την τύχη στα χέρια μας, στο ποδόσφαιρο σε αυτό το επίπεδο τίποτα δεν είναι σίγουρο, τα παιχνίδια στην Ευρώπη ποτέ δεν ξέρεις πως θα εξελιχθούν. Βγάλαμε αντίδραση, δεν θέλαμε να χάσουμε αλλά η απογοήτευση ότι δεν είχε λίγο χρόνο ακόμα και αυτό είναι ένα σημαντικό στοιχείο».

Για τις πολλές τελικές που κάνει η ΑΕΚ: «Λένε πολλά. Για μια ελληνική ομάδα είναι ένα πολύ σημαντικό νούμερο και πολύ σημαντικό είναι ότι δημιουργούμε διαρκώς. Θα ήταν πιο ανησυχητικό αν δεν δημιουργούσαμε».

Για τα ματς που έρχονται με Αστέρα και Ξάνθη: «Σημασία έχει το πώς θα κυλήσουν τα πράγματα στο πρωτάθλημα. Εμείς ερχόμαστε από δύο πολύ δύσκολα ματς και καταβάλαμε μεγάλη προσπάθεια και συγκέντρωση. Αυτό μπορεί να είναι επικίνδυνο για τα ματς που έρχονται. Είναι καλό ότι υπάρχει διακοπή, άλλο ένα και μετά μπορούμε να πάρουμε μια ανάσα. Η κούραση είναι το μεγαλύτερο μειονέκτημα, μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό μπορεί να είναι πολύ έξυπνη. Έχουμε μία τιμωρία με τον κόσμο, θέλω να πω κάτι. Θα χρειαστούμε τη βοήθειά του. Αυτό που έγινε με Ολυμπιακό και Αούστρια οφείλεται και στον κόσμο. Εμείς το νιώθουμε και δίνουμε το κάτι παραπάνω. Πρέπει να είμαστε όλοι μαζί μια γροθιά γι’ αυτό θα πρέπει να είναι λίγο πιο προσεκτικοί και να μη μας στερήσουν την παρουσία τους».

Για την κλίση του στην Εθνική ομάδα: «Νιώθω ότι οι κόποι μου έχουν δικαιωθεί. Το περίμενα, είναι πολύ μεγάλο ζήτημα για έναν παίκτη να είναι στην Εθνική, με πονούσε που έλειπα τόσο καιρό. Χρωστάω πολλά σε αυτή την ομάδα, στους συμπαίκτες μου, με βοηθούν να βγάζω τον καλύτερό μου εαυτό και ένα μερίδιο είναι και γι’ αυτούς».

 

 

 

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button