ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Συνδέουν τον ΠΑΣ Λαμία… με τον Σαραμαντά! / Θέμα με Βάντερσον!

Σημερινό δημοσίευμα κάνει λόγο για πρόβλημα στην ανανέωση της συνεργασίας του ΠΑΣ Λαμία με τον Βάντερσον Σκαρντοβέλι και συνδέουν την κυανολευκη ομάδα με τον Γιώργο Σαραμαντά!

Οι πληροφορίες που έφταναν στα αυτιά μας μέχρι πριν λίγες ημέρες έλεγαν πως ο Βάντερσον Σκαρντοβέλι, ο ένας εκ των αρχηγών του ΠΑΣ Λαμία και ένας από τους σημαντικότερους παίκτες της ομάδας θα προχωρούσε σε ανανέωση της συνεργασίας του με την κυανόλευκη ομάδα.

Κάτι τέτοιο φαίνεται να αλλάζει, δυστυχώς και σύμφωνα με ρεπορτάζ του Sportime οι πιθανότητες παραμονής του Βραζιλιάνου λιγοστεύουν…

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως η Λαμία έχει ήδη βρεί αντικαταστάτη και αυτός ακούει στο όνομα Γιώργος Σαραμαντάς.

Διαβάστε το ρεπορτάζ:

Ο Βάντερσον φάνταζε δεδομένο ότι θα κληθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τη Λαμία, ωστόσο μόνο σίγουρη δεν είναι η παραμονή του Bραζιλιάνου αριστερού μπακ στην ομάδα της Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Sportime, το πρωί του Σαββάτου εθεάθη στην πόλη ο πρώην μπακ του Πανιωνίου, Γιώργος Σαραμαντάς, φουντώνοντας τις φήμες που τον θέλουν να έχει ήδη βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Απομένει πλέον να φανεί, αν η πληροφορία επιβεβαιωθεί και ο Σαραμαντάς μετακομίσει στη Λαμία την επόμενη ποδοσφαιρική σεζόν. Σε μια τέτοια περίπτωση, η παραμονή βασικού και εκ των αρχηγών φέτος Βάντερσον συγκεντρώνει ελάχιστες πλέον πιθανότητες.

Διαβάστε επίσης

Back to top button