ΑφιερώματαΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Έρικ Γέντρισεκ: Έμπειρος γκολτζής και γνώστης της SuperLeague (φωτογραφίες+βίντεο)

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στον ΠΑΣ Λαμία τον τελευταίο καιρός. Ένας από αυτούς, είναι και ο ελεύθερος Έρικ Γέντρισεκ, ο οποίος είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και με μεγάλη καριέρα στην Γερμανία.

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που έχουν προταθεί στον ΠΑΣ Λαμία τον τελευταίο καιρός. Ένας από αυτούς, είναι και ο ελεύθερος Έρικ Γέντρισεκ, ο οποίος είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας και με μεγάλη καριέρα στην Γερμανία.

«Γερμανοαναθρεμένος» όνομα και πράγμα. Ο λόγος για τον Έρικ Γέντρισεκ, ο οποίος όπως διαβάσατε σε προηγούμενο άρθρο μας, είναι από τους παίκτες που έχει προταθεί στον ΠΑΣ Λαμία, με την ομάδα της Φθιώτιδας να αναζητεί ποδοσφαιριστή για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής.

Το LamiaSports τώρα, στην γνωστή έρευνά του, θα σας παρουσιάσει το who is who του Σλοβάκου σέντερ φορ, έτσι ώστε να γνωρίζετε περί τίνος πρόκειται, είτε αποκτηθεί τελικά από τη Λαμία είτε όχι!

Erik Jendrisek

Γεννημένος στην Trstena της Σλοβακίας, ο Έρικ Γέντρισεκ είναι 34 ετών (26 Οκτωβρίου 1986), έχει ύψος 1,76μ., αγωνίζεται ως σέντερ φορ και είναι διεθνής με την εθνική της χώρας του.

Αριστεροπόδαρος ο Γέντρισεκ, κάτι που τον έκανε στο παρελθόν να παίζει και στα άκρα της επίθεσης με το ύψος του και την ταχύτητά του να τον βοηθά αρκετά. Έχει παίξει μάλιστα και ως δεύτερος φορ.

Οι ομάδες που έχει αγωνιστεί:

Τρία milestone και μάλιστα σημαντικά έχει στην καριέρα του ο 34χρονος φορ. Τη σεζόν 2005-2006 αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ με την MFK Ruzomberok στην Fortuna Liga έχοντας 21 γκολ στο σύνολο.

Τη σεζόν 2009-2010 και φορώντας τη φανέλα της FC Kaiserslautern κατέκτησε το πρωτάθλημα της δεύτερης κατηγορίας της Γερμανίας.

(Photo by Vladimir Rys/Bongarts/Getty Images)

Έναν χρόνο αργότερα, τη σεζόν 2010-2011 παίζοντας για την Schalke 04, στέφεται Κύπελλούχος Γερμανίας!

Με τη φανέλα της FC Kaiserslautern, έχει δώσει τα περισσότερα παιχνίδια του, έχοντας 95 αγώνες, 35 γκολ και 16 ασίστ.

(Photo by Lars Kaletta/Bongarts/Getty Images)

Επίσης, με την πολωνική Cracovia, σημείωσε 19 τέρματα, 5 ασίστ σε 91 αγώνες.

Polish Picture Agency by Ringier Axel Springer Poland

Στην SuperLeague 1, έγινε γνωστός από το πέρασμά του από την Ξάνθη, με την οποία αγωνίστηκσε σε 58 ματς, έχοντας 20 γκολ και 1 ασίστ.

Σημαντική ήταν η παρουσία του και στην MFK Ruzomberok, καθώς είχε σε 54 αγώνες 29 γκολ και 6 ασίστ.

Οι συμμετοχές και τα γκολ του Γέντρισεκ:

Αξίζει να σημειωθεί πως μιλάμε για έναν διεθνή ποδοσφαιριστή, οποίος μετράει:

  • 37 συμμετοχές και 4 γκολ με την ανδρική ομάδα της Σλοβακίας
  • 12 συμμετοχές και 2 γκολ με την ομάδα Κ21
  • 6 αγώνες και 3 γκολ με την ομάδα Κ19.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Έρικ Γέντρισεκ στα γήπεδα:

Διαβάστε επίσης

Back to top button