Α΄ ΦθιώτιδαςΠοδόσφαιροΤοπικό Ποδόσφαιρο

Κεραυνός Βαθύκοιλου – Νέο Κρίκελλο: Η πρόκριση κρίθηκε στην ποιότητα!(pics)

Δείτε το ρεπορτάζ αλλά και εικόνες από τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Κεραυνό Βαθύκοιλου και το Νέο Κρίκελλο.

Δείτε το ρεπορτάζ αλλά και εικόνες από τον αγώνα Κυπέλλου ανάμεσα στον Κεραυνό Βαθύκοιλου και το Νέο Κρίκελλο.

Τη νίκη με 1-4 σκορ πανηγύρισε στην έδρα του Κεραυνού Βαθύκοιλου το Νέο Κρίκελλο, ενώ παράλληλα πήρε και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Φθιώτιδας.

Ρεπορτάζ: Βαγγέλης Μπιζάτος

Μπορεί το 1-4 να μαρτυρά μία εύκολη επικράτηση του Νέου Κρίκελλου επί του Κεραυνού Βαθύκοιλου, όμως η γηπεδούχος ομάδα μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, έπιασε στον ύπνο την αντίπαλη άμυνα και θα μπορούσε να είχε προηγηθεί στο σκορ και με 2-0…

Μόλις στο 3΄της αναμέτρησης ο Μπισμπιγιάννης πλάσαρε από πλεονεντική θέση, τετ α τετ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ, χάνοντας τεράστια ευκαιρία. Παρόλο αυτά, η ομάδα του Κωστόπουλου πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Άγγελο Κόμνο, δύο λεπτά αργότερα να εκμεταλλεύεται την κάθετη μπαλιά και με σουτ να γράφει το 1-0.

Το Κρίκελλο ξύπνησε από το 11΄και με δύο προσωπικά τέρματα του Φλέσσα (στο 11΄και 20΄) έβαλε σε θέση οδηγού την ομάδα του Πέτρου Καραΐσκου. Η πίεση συνεχίστηκε και στο 35΄ο Λέντας με ωραία ενέργεια και με σουτ στο «γάμα» έκανε το 1-3, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Κρικέλλου πίεση από την αρχή έως το τέλος. Το Βαθύκοιλο αντέδρασε στο 51΄όταν ο Μάντουελ Γκίστι έστειλε τη μπάλα στο δεύτερο δοκάρι, όπου εκεί ήταν ο Νίκος Κωστόπουλος. Ο παίκτης του Κεραυνού πήρε την κεφαλιά αλλά η κατάληξη της φάσης ήταν το άουτ.

Ένταση είχαμε στο 68΄μεταξύ των ποδοσφαιριστών Βαρυπάτη και Μπούρχα αλλά χάρη στη γρήγορη επέμβαση των ψυχραιμότερων δεν είχαμε εξέλιξη…

Ο διαιτητής Ξηρομερίτης με σωστούς χειρισμούς ηρέμησε τα πνεύματα εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου, έδωσε από μία κίτρινη κάρτα στους ποδοσφαιριστές και συνεχίστηκε το ματς.

Το τελικό 1-4 έγραψε ο Βαγγέλης Παπακώστας, ο οποίος έπειτα από σέντρα από τα αριστερά, βρέθηκε στην πορεία της μπάλας, την οποία και έστειλε στα δίχτυα…

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Δείτε το φωτορεπορτάζ:

Διαβάστε επίσης

Back to top button