ΜεταγραφέςΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Από τον Πανηλειακό και τον Ηρακλή στον Πανιώνιο και από στο στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία!(pics+vids)

Ο Γιώργος Σαραμαντάς σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και τις τελευταίες πληροφορίες είναι ένας από τους ποδοσφαριστές που βρίσκονται στο στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία και μάλιστα είναι συζητήσεις με την «κυανόλευκη» ΠΑΕ.

Αρκετοί είναι οι ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στο στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία, για το καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι.

Πολλοί θα περάσουν την πόρτα των γραφείων της ΠΑΕ για να συζητήσουν και μόνο οι «εκλεκτοί» θα φύγουν από εκεί με το συμβόλαιο υπογεγραμμένο.

Ένας από αυτούς φέρεται να είναι και ο Γιώργος Σαραμαντάς. Ο ποδοσφαιριστής, σύμφωνα με πληροφορίες βρίσκεται στο στόχαστρο της ομάδας του Γιώργου Πετράκη και μάλιστα είναι και σε άμεσες συζητήσεις με την «κυανόλευκη» διοίκηση.

Τώρα, όπως κάνουμε σε κάθε μεταγραφικό στόχο της Λαμίας, έτσι και για το Σαραμαντά θα σας παρουσιάσουμε το προφίλ του παίκτη. Από ποιες ομάδες πέρασε, ποιες είναι οι συμμετοχές του αλλά και ποια είναι η φυσική του θέση.

Πάμε να δούμε το «Who is who» του Γιώργου Σαραμαντά

Ο Γιώργος Σαραμαντάς είναι 28 ετών, έχει γεννηθεί στις 29 Ιανουαρίου του 1992 στον Πύργο Ηλείας και έχει ύψος 1,70μ.

Η φυσική του θέση είναι αυτή του αριστερού μπακ, είναι αριστεροπόδαρος και τον έχουμε δει να αγωνίζεται και ως μπακ-χαφ αλλά και ως εξτρέμ!

Η ποδοσφαιρική καριέρα του Σαραμαντά ξεκίνησε από την ομάδα ΠΦΟ Πανόπουλος ενω το 2012 φόρεσε τη φανέλα του ιστορικού σωματείου του Πανηλειακού!

Στην ομάδα του Πύργου έκατσε δύο χρόνια και αγωνίστηκε σε 19 αγώνες της Football League.

Το 2014 επόμενος σταθμός της καριέρας του 28χρονου μπακ ήταν ο Ηρακλής Θεσσαλονίκης. Ο νεαρός τότε ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα της ομάδας από τη Βόρεια Ελλάδα για 91 αγώνες, έγινε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ομάδας ενώ είχε και 3 ασίστ.

Όταν έμεινε ελεύθερος από τον «Γηραιό» ο Σαραμαντάς αγωνίστηκε σε μία ακόμη ιστορική ομάδα. Αυτή του Πανιωνίου. Από τη σεζόν 2017-2018 έως και φέτος λοιπόν ο ποδοσφαιριστής από τον Πύργο αγωνίστηκε στον Πανιώνιο.

Με τους Νεοσμυρνιώτες έπαιξε σε 81 αγώνες, μετρώντας 1 γκολ και 3 ασίστ σε πρωτάθλημα και Κύπελλο!

Πλέον είναι ελεύθερος και βρισκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΠΑΣ Λαμία!

Δείτε στιγμές από την ποδοσφαιρική καριέρα του Σαραμαντά:

Διαβάστε επίσης

Back to top button