Νέα από ΚόσμοΠοδόσφαιρο

Ξεφεύγει η Μπιλμπάο!

LA LIGA-24η ΑΓΩΝΣΤΙΚΗ

ΟΥΕΣΚΑ-ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ: 0-1

Γήπεδο: Ελ Αλκοράθ

Σώζει τη χρονιά η Μπιλμπάο και βλέπει ακόμη κι Ευρώπη. Οι Βάσκοι πέρασαν με 1-0 από την έδρα της άεργου, Ουέσκα, ξέφυγαν με 7 βαθμούς από τη ζώνη του υποβιβασμού και απέχουν τέσσερις από τις θέσεις που οδηγούν την Ευρώπη.

Στο 1ο μόλις λεπτό ο Μπενιάτ παραλίγο νε πετύχει αυτογκόλ ενώ στο 13’ το σουτ του Άβιλα πέρασε λίγο έξω. Στο 16’ ακυρώθηκε γκολ του Γκαγιέγκο και στο 18’ η Μπιλμπάο κέρδισε πέναλτι και ο Ραούλ Γκαρσία έγραψε το 0-1 από τα 11 μέτρα. Στο 31ο λεπτό ο Σανταμαρία είπε όχι ε σουτ του Ουίλιαμς.

Στο 60ο λεπτό ο Ουίλιαμς νικήθηκε ξανά από τον Σανταμαρία και στο 62’ ο κίπερ της Ουέσκα είπε όχι και  σε σουτ του Ραούλ Γκαρσία. Στο 77ο λεπτό ο Φερέιρο από δεξιά έκανε την κίνηση και το σουτ αλλά ο Ερερίν έδιωξε εντυπωσιακά και στο 78’ ο Γκαγιέγκο δεν βρήκε για λίγο την μπάλα μέσα στη μικρή περιοχή της Μπιλμπάο. Στο 88ο λεπτό ο Φερέιρο εξ επαφής έπιασε το πλασέ αλλά έστειλε έξω την μπάλα και στο 90’ ο Ριβέρα έκανε όμορφη ενέργεια αλλά κακό πλασέ.

ΟΥΕΣΚΑ: Σανταμαρία, Πουλίδο, Ετσεΐτα, Μιραμόν, Ντιέγκουεθ (68’ Φερέιρο), Ερέρα (58’ Χουάνπι), Μόι Γκόμεθ, Ριβέρα, Γκαλάν, Άβιλα (71’ Τσούτσο Ερνάντεθ), Γκαγιέγκο.

ΜΠΙΛΜΠΑΟ:  Ερερίν, Κάπα, Μαρτίνεθ, Γιούρι, Γεράι, Ραούλ Γκαρσία (86’ Κόντρο Κενάν), Μπενιάτ, Σαν Χοσέ, Μουνιαΐν (74’ Κόρδοβα), Σουσαέτα (68’ Ιμπάι Γκόμεθ), Ουίλιαμς.

Διαβάστε επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Back to top button