ΠΑΣ ΛΑΜΙΑΠοδόσφαιρο

Ψάχνεται για κλήση στην Εθνική Νιγηρίας ο Αντέτζο!

Και γιατί όχι θα πούμε εμείς, καθώς ο αμυντικός του ΠΑΣ Λαμία είναι σίγουρα ένας από τους καλύτερους σέντερ μπακ της SuperLeague 1 τα δύο τελευταία χρόνια.

Μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα, ο Ντάνιελ Αντέτζο μίλησε στην αθλητική ιστοσελίδα της Νιγηρίας, «brila.net» όπου και αναφέρθηκε ξανά στο θέμα της Εθνικής Νιγηρίας.

Ο Αντέτζο αποκάλυψε πως θέλει και περιμένει μία κλήση του ομοσπονδιακού προπονητή της χώρας του. Ο 30χρονος Νιγηριανός θεωρεί πως μετά από τις δύο εκπληκτικές χρονιές που έχει κάνει με τη Λαμία αξίζει να αγωνιστεί με τους «Super Eagles», ωστόσο έχει τις επιφυλάξεις του σχετικά με το εάν ο προπονητής της Εθνικής θα τον εμπιστευτεί λόγω ηλικίας, καθώς στις 7 Αυγούστου γίνεται 31 ετών!

Διαβάστε τις δηλώσεις του Αντέτζο:

«Ανυπομονώ ακόμα για την εθνική ομάδα, αλλά πρέπει επίσης να είμαστε ρεαλιστές γιατί στις 7 Αυγούστου θα είμαι 31 ετών. Επομένως, δεν ξέρω αν ο προπονητής θα ήθελε να καλέσει κάποιον στην ηλικία των 31 αλλά στην Ευρώπη αυτό μπορεί να συμβεί γιατί θυμάμαι τον Quagliarella στην ιταλική εθνική ομάδα σε ηλικία 38 ετών, τον προσκάλεσαν στην εθνική ομάδα γιατί τα πήγε καλά με την ομάδα του την Σαμπντόρια αλλά στην Αφρική έχουμε διαφορετική νοοτροπία.»

Διαβάστε επίσης

Back to top button